Filter
PhD
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctors of Philosophy in Strategisch Management in Afrika 2020

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Een strategisch management programma helpt studenten bij het verwerven van kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om op te treden als toezichthouders en managers in zakelijke omgevingen. Onderwerpen zoals communicatie, bedrijfsherstructureringen, marketing en financiën kan ook nodig zijn.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Doctor of Philosophy in Strategisch Management in Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Strategisch Management, Afrika

University of Johannesburg

De student moet toegepaste en zeer gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van strat ... [+]

De student moet toegepaste en zeer gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van strategische en algemene managementprincipes. Door middel van het proefschrift, waarin de kwalificatie culmineert, zou een in aanmerking komende student het bewijs van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk tonen. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden ook competentie vertonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Studenten moeten in staat zijn om te reflecteren op hun onderzoeksbeslissingen en -toepassingen om het effect daarvan te beoordelen in de holistische context van strategisch en algemeen management.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands