PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in Supply Chain Management in Spanje

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Studenten in de wereld van de bedrijven hebben een kans om hun kennis en vaardigheden te bevorderen op het gebied van supply chain management. Dit is een kerngebied in de kwaliteitscontrole van problemen, in het bedrijfsleven en voorraadbeheer. Jonge bedrijfsleiders en managers hebben een kans om de opleiding en de praktische wereld van de supply chain en het management te verkennen.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Doctoraat in Supply Chain Management in Spanje

1 Resultaten in Supply Chain Management, Spanje Filter

PhD-programma in logistiek en supply chain management

Zaragoza Logistics Center
PhD
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het hoofddoel van de Ph.D. Programma voor logistiek en supply chain management moet uitmuntende wetenschappers ontwikkelen die een vooraanstaande carrière in onderzoek en onde ...

Lees meer