7 PhD Opleidingen in Taiwan for 2024

PhD Opleidingen in Taiwan for 2024Filter
    • 135號, Taiwan

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    Yuan Ze University biedt Doctor of Engineering-programma's aan onder College of Engineering, College of Informatics en College of Electrical Engineering

    • Taipei, Taiwan

    Op de campus

    De Ph.D. Programma in communicatiestudies is ontworpen om de leiders of wetenschappers die zich bezighouden met communicatieonderzoek en -onderwijs te koesteren. Onze afgestudeerden zullen hun visie willen vertalen naar beleidsvorming en het vormgeven van de toekomst van de industrie.

    • Taichung, Taiwan

    Op de campus

    Engels

    • Taipei, Taiwan

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Opgericht in 1983 richt het Graduate Institute of International Affairs and Strategic Studies (GIIASS) zich op onderzoek in internationale politiek, internationale veiligheid, regionale zaken en strategie.

    • Hsinchu, Taiwan

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Naast kennis gebaseerde cursussen, worden de hands-on activiteiten, de teelt van creativiteit en het sluitstuk cursussen speciaal aangeboden in onze training.

    • Chiayi City, Taiwan

    Full time

    3 weken

    Op de campus

    Engels

    Het PhD-programma, dat academische opleiding voor studenten gericht op een academische carrière in de elektrotechniek na te streven in het hoger onderwijs of onderzoekinstellingen, biedt, is op maat gemaakt om de verschillende behoeften van de studenten te garanderen in hun toekomstige wetenschappelijk onderzoek. Met de begeleiding van de adviseurs, zijn studieprogramma's ontworpen om de behoeften van best fit studenten in hun toekomstige onderzoeksrichting.

    • Chiayi, Taiwan

    Full time

    3 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Om het leereffect te verbeteren, een gediversifieerde leermodus bieden, zo vroeg mogelijk deelnemen aan de daadwerkelijke werkomgeving, de theorie combineren met de praktijk, studenten cultiveren om talenten te worden met professionele kennis en praktische vaardigheden, de maatregelen formuleren voor de implementatie van Off-Campus Stage van studenten van het Department of Business Administration, Nanhua University (hierna de maatregelen genoemd) in overeenstemming met de maatregelen voor de implementatie van off-campusstages van studenten van Nanhua University. .Bezoek de website van het programma om de details te controleren: http://bmanagement2.nhu.edu.tw/main.php .Bezoek de website van International and Cross-Strait Affairs om te zien hoe je je kunt aanmelden: http: // iica3. nhu.edu.tw/Web/index