34 PhD Opleidingen in Talen 2024

PhD Opleidingen in Talen 2024Filter
    • Hamilton, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Frans

    Het is een interdisciplinair programma van vier jaar, georganiseerd rond literatuur en culturen van de Franstalige wereld, waaronder Frankrijk. We nodigen kandidaten uit met een traditionele masteropleiding in Franse studies, evenals kandidaten wier cursus minder typisch is geweest, op voorwaarde dat hun dossier voldoet aan de vereisten van de School of Graduate Studies (SGS).

    • Limerick, Ierland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Duits

    • Fargo, Verenigde Staten

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit innovatieve en regionaal unieke programma nodigt studenten uit om te werken op het snijvlak van retorische, tekstuele en culturele studies.

    • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het PhD-programma in de School of Social Sciences biedt studenten in de regio unieke kansen om kwesties te onderzoeken die relevant zijn voor de islamitische en Arabische wereld en wereldwijd. Het programma biedt bijvoorbeeld kansen voor onderzoek op gebieden zoals islamitisch zakendoen, internationaal human resource management, intercultureel management, gelijkheid en diversiteit, Emiratisering en ander nationalisatiebeleid, marketing, duurzaamheid, boekhouding, financiën en corporate governance.

    • Arlington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    een doctoraat in het Engels bereidt studenten in het meest gevorderde stadium voor op de interpretatie en samenstelling van teksten. De Ph.D. programma benadrukt rigoureuze kritische studie op het gebied van retoriek, compositie, kritische theorie, culturele studies, literaire studies, pedagogiek en technisch schrijven.

    • Florence, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Bologna, Italië

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    In dit onderzoeksprogramma verkent de student de methodiek van Second Language Teaching (SLT) en ondersteunt deze met vele voorbeelden. Het presenteert nieuwe richtingen voor het Engelse taalonderwijs (ELT) -programma, waarin innovatieve pedagogische methoden en consistente ideeën worden beschreven die tot succes op dit gebied leiden. Het curriculum moet alle belangrijke kwesties voor een effectieve ELT-praktijk behandelen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De afdeling is in staat om MPhil- en PhD-graden te begeleiden door onderzoek en scriptie in een breed scala van culturele en taalkundige onderwerpen. Voorgenomen onderzoeksstudenten moeten zich niet verplicht voelen om hun keuze van onderwerpen te beperken tot die aangegeven tegen de namen van huidige medewerkers (postdoctorale studenten hebben onlangs gewerkt aan een reeks onderwerpen, waaronder Japanse cinema, Kabuki-teksten, moderne Japanse taal- en letterkunde, Meiji historische teksten, Koreaanse taal- en letterkunde, Koreaanse koloniale en achttiende-eeuwse geschiedenis). Onderzoek op MPhil- en PhD-niveau is gebaseerd op literair, documentair en archiefmateriaal dat beschikbaar is bij SOAS en ook verzameld tijdens veldwerk in Japan en Korea.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    In een doctoraat bewijzen studenten hun vermogen om origineel onderzoek te doen. Idealiter zou dit onderzoek moeten leiden tot de publicatie van een artikel of een boek. De vormende waarde van een doctoraat kan niet worden overschat: vaardigheden verwerven op het gebied van creatief en origineel denken, probleemoplossing, kritisch lezen, analyseren en synthetiseren. Het onderwerp van de graad moet bijdragen aan ons begrip van de Romeinse beschaving en haar bijdrage aan de westerse beschaving (politieke theorie, filosofie, religie, literatuur, theater, film, religie, architectuur, enz.).

    • Prague, Tsjechië

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Afgestudeerden hebben gedegen kennis van actuele trends in het vakgebied en kunnen creatief omgaan met het relevante bronnenmateriaal. Afgestudeerden zijn toegerust om te werken met originele Latijnse documenten, dwz literaire en diplomatieke manuscripten, incunabelen, paleotypieën en oude drukken, te interpreteren en voor te bereiden voor publicatie en vertaling. Na een opleiding in filologie en literatuurgeschiedenis en het verwerven van de fundamenten van relevante historische disciplines (codicologie, paleografie, diplomatiek) en cultuurgeschiedenis, zijn afgestudeerden toegerust om middeleeuwse en vroegmoderne werken in de context van hun tijd te plaatsen en ook te interpreteren als een factor die de cultuur en samenleving van latere tijdperken beïnvloedt.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    4 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Dit ter beoordeling ingediende studieprogramma heeft tot doel professionals op te leiden die hun theoretische expertise in Engelse studies creatief kunnen toepassen binnen een breed opgevatte onderwijscontext die alle onderwijsfasen omvat. Het programma bevordert ook vindingrijkheid en flexibiliteit, waardoor erudiete experts worden voortgebracht die de steeds veranderende behoeften van het vreemdetalenonderwijs opnieuw kunnen beoordelen en deze in hun methodologie kunnen opnemen. Misschien wel het belangrijkste is dat het ter beoordeling voorgelegde studieprogramma een symbiose is tussen het grote vakgebied (nl. Engelse filologie, dat taalkundige en literair-culturele aspecten omvat) enerzijds en didactiek van het Engels en toegepaste didactiek anderzijds. Dit is een opleiding zonder specialisatie.

    • Faro, Portugal

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

  • Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Onze onderzoeksgemeenschap van academici en wetenschappers zet zich in voor onderzoek van wereldklasse en onze 7e plaats in het Research Excellence Framework van 2014 is een bewijs van onze sterke internationale reputatie op het gebied van uitmuntendheid.

    • Dunedin, Nieuw-Zeeland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels