PHDSTUDIES

Deeltijd PhD Programma's in Technische studies in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk 2021

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Verbeteringen aan door de mens veroorzaakte dingen zoals gereedschappen, structuren en machines zijn grotendeels te danken aan de inspanningen van mensen op het gebied van engineering. Deze mensen combineren creativiteit met wiskunde en wereldse kennis, resulterend in innovatie.

 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittanniƫ en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittanniƫ, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Deeltijd Doctoraats Opleiding in Technische studies in de Verenigde Canterbury in UK

1 Resultaten in Technische studies, Canterbury Filter

PhD in Electronic Engineering

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

De School of Engineering and Digital Arts biedt door onderzoek geleide graden in een breed scala aan onderzoeksdisciplines, gerelateerd aan elektronische, controle- en informa ...

Lees meer