PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraats Opleidingen in Technische studies in Portugal 2021

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Engineering en technologie is een gebied dat zich richt op de praktische toepassing van technische principes. Studenten in dit gebied te bestuderen en de conceptuele elementen van techniek en hoe ze worden gebruikt bij de ontwikkeling van de technologie.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Deeltijd PhD in Technische studies in Portugal

2 Resultaten in Technische studies, Portugal Filter

Informatica Ph.D.

Universidade de Évora
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Portuguese (Portugal)
Campus

Het PhD-programma in Computer Science is gericht op competenties, vaardigheden en geavanceerde methoden in de computer onderzoek.

Lees meer

PhD in Structural Materials Engineering

Atlântica
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Portugees
Campus

De derde cyclus in Engineering of Structural Materials heeft tot doel, door middel van een wetenschappelijke en praktische onderzoeksaanpak, een gedegen, geavanceerde en bijge ...

Lees meer