PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Technische studies in Thailand 2021

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Engineering en technologie is een gebied dat zich richt op de praktische toepassing van technische principes. Studenten in dit gebied te bestuderen en de conceptuele elementen van techniek en hoe ze worden gebruikt bij de ontwikkeling van de technologie.

 

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Deeltijd Doctoraatsopleiding in Technische studies in Thailand

1 Resultaten in Technische studies, Thailand Filter

Phd - zakelijke informatica

Dhurakij Pundit University's International College
PhD
jun 2021
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De snelle verdere ontwikkeling van de informatie- en communicatietechnologie hardware, firmware en software is aanzienlijk beïnvloed de manier waarop organisaties het beheer v ...

Lees meer