PhD in Technologie Management

Top PhD Opleidingen in Technologie Management 2019

Technologie Management

Toekomstige studenten die ervoor kiezen om groot te dromen, kunnen merken dat ze een doctoraat willen behalen. Deze gewilde erkenning, ook bekend als Doctor of Philosophy, wordt algemeen beschouwd als een van de hoogste niveaus van graden die in de meeste landen worden toegekend.

Wat is een PhD in Technology Management? Het behalen van dit doctoraat kan de capaciteiten van de student op het gebied van resource management verbeteren. Afhankelijk van het gekozen focusgebied, zou een verbeterde kennis van real-time systemen, geïntegreerde schakelingen, sensoren, communicatie en netwerken kunnen worden verkregen. Binnen dit onderwijsveld is een breed scala aan specialisaties te vinden, waaronder embedded systemen, robotica en fotonische technologieën.

Afgestudeerden met een PhD in Technology Management kunnen genieten van verbeterde wetenschappelijke en technische vaardigheden die hen kunnen profiteren in hun gekozen beroep. Ze kunnen ook een verbetering zien in hun mogelijkheden om hun eigen onderzoek te beheren en creëren.

Veel studenten die zich inschrijven voor een PhD-programma kunnen zich verbinden aan een gemiddelde van vier tot zeven jaar onderwijs. Naast de tijd die een promovendus nodig heeft om zijn of haar studie af te ronden, bepaalt het land waarin het onderwijs wordt gevolgd en de school die wordt gekozen, de kosten van het onderwijs. Contact opnemen met scholen voor financiële informatie is altijd een goed idee.

Na het behalen van een doctoraat in het Technology Management-programma, konden afgestudeerden kiezen om carrière te verkennen in een veelheid van professionele arena's. Afhankelijk van iemands interesses en specifieke vaardigheden bij het afstuderen, kunnen promovendi merken dat ze werkzaam zijn in functies zoals computersysteemanalisten, computerondersteuningsspecialisten, computersoftwaretechnici, computerprogrammeurs of directeuren van managementinformatiesystemen.

Velen vinden misschien dat online programma's passen bij hun educatieve ambities. Toekomstige studenten zullen waarschijnlijk promoties vinden die dicht bij huis en over de hele wereld liggen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

4-jarig doctoraat In financiën - dialoog van wetenschappelijke disciplines of management in nieuwe technologieën

Kozminski University
Campus Voltijd 4 - 4 jaar October 2019 Polen Warschau

Een Ph.D. graad is bruikbaar op elk gebied. Het wordt zeer gewaardeerd bijvoorbeeld in de financiële sector-assurance, in het openbaar bestuur, in de politiek, of in consulting. Een doctoraat bewijst hoogste intellectuele capaciteiten van de houder. Het is een soort van intellectuele adel en is een teken van het behoren tot bepaalde elite. Het is ook een wetenschappelijke graad algemeen erkend op de internationale markt. [+]

Kozminski University kondigt werving aan voor twee gratis full-time doctorale programma's in het Engels: Financiën - Dialoog Wetenschappelijke Disciplines en Management in Nieuwe Technologieën.

De studies (in het Engels) zijn gericht op het opleiden van jonge onderzoekers die kunnen concurreren op de internationale wetenschappelijke en uitgeverijmarkt. Dit vereist in de eerste plaats de nadruk op het leerproces bij het beheersen van onderzoek in management en / of financiën en aanverwante disciplines. Ten tweede, verbeterde onderzoeksvaardigheden die tijdens de studie zijn opgedaan onder leiding van ervaren internationale toezichthouders. We nodigen 12 personen uit voor elk project. De implementatie vindt plaats vanaf 1 augustus 2017 tot 31 december 2021.... [-]