$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraats Programma's in Technologiemanagement 2022

Toekomstige studenten die ervoor kiezen om groot te dromen, kunnen merken dat ze een doctoraat willen behalen. Deze gewilde erkenning, ook bekend als Doctor of Philosophy, wordt algemeen beschouwd als een van de hoogste niveaus van graden die in de meeste landen worden toegekend. Wat is een PhD in Technology Management? Het behalen van dit doctoraat kan de capaciteiten van de student op het gebi… Meer informatie

Toekomstige studenten die ervoor kiezen om groot te dromen, kunnen merken dat ze een doctoraat willen behalen. Deze gewilde erkenning, ook bekend als Doctor of Philosophy, wordt algemeen beschouwd als een van de hoogste niveaus van graden die in de meeste landen worden toegekend.

Wat is een PhD in Technology Management? Het behalen van dit doctoraat kan de capaciteiten van de student op het gebied van resource management verbeteren. Afhankelijk van het gekozen focusgebied, zou een verbeterde kennis van real-time systemen, geïntegreerde schakelingen, sensoren, communicatie en netwerken kunnen worden verkregen. Binnen dit onderwijsveld is een breed scala aan specialisaties te vinden, waaronder embedded systemen, robotica en fotonische technologieën.

Afgestudeerden met een PhD in Technology Management kunnen genieten van verbeterde wetenschappelijke en technische vaardigheden die hen kunnen profiteren in hun gekozen beroep. Ze kunnen ook een verbetering zien in hun mogelijkheden om hun eigen onderzoek te beheren en creëren.

Veel studenten die zich inschrijven voor een PhD-programma kunnen zich verbinden aan een gemiddelde van vier tot zeven jaar onderwijs. Naast de tijd die een promovendus nodig heeft om zijn of haar studie af te ronden, bepaalt het land waarin het onderwijs wordt gevolgd en de school die wordt gekozen, de kosten van het onderwijs. Contact opnemen met scholen voor financiële informatie is altijd een goed idee.

Na het behalen van een doctoraat in het Technology Management-programma, konden afgestudeerden kiezen om carrière te verkennen in een veelheid van professionele arena's. Afhankelijk van iemands interesses en specifieke vaardigheden bij het afstuderen, kunnen promovendi merken dat ze werkzaam zijn in functies zoals computersysteemanalisten, computerondersteuningsspecialisten, computersoftwaretechnici, computerprogrammeurs of directeuren van managementinformatiesystemen.

Velen vinden misschien dat online programma's passen bij hun educatieve ambities. Toekomstige studenten zullen waarschijnlijk promoties vinden die dicht bij huis en over de hele wereld liggen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
MAS Education Institute
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het hoofddoel van de Ph.D. in Operational and Technology Management-programma in Lincoln University College is om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een loopbaan in ... +

Het hoofddoel van de Ph.D. in Operational and Technology Management-programma in Lincoln University College is om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een loopbaan in onderwijs en onderzoek op universitair niveau en voor verantwoordelijke posities in het bedrijfsleven en de overheid en de student een gedegen conceptueel begrip te bieden van een reeks onderzoeksinstrumenten. -
PhD
Engels
Campus