PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraatsprogramma's in Telecommunicatie 2021 in Azië

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Een telecommunicatie-programma kunnen de leerlingen alles te weten komen over de manier waarop informatie op afstand wordt uitgezonden. Studenten kunnen de complexiteit van de moderne technologieën, waaronder het internet, mobiele telefoons, en omroep, alsmede de technische aspecten achter hun werking te verkennen.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Doctor of Philosophy Deeltijd in Telecommunicatie in Azië

1 Resultaten in Telecommunicatie, Azië Filter

Doctor In Signal En Informatie Processing

哈尔滨工程大学
PhD
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Dit signaal en Information Processing discipline is een Ph.D graad verleent site. Meer dan 30 projecten van nationale en ministerieel niveau en 18 projecten van industriële se ...

Lees meer