PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraten in Theologie in Colombia 2020

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Theologie bestudeert de aard van de godheid door middel van herziening van een verscheidenheid van religieuze en filosofische overtuigingen. Het is soms, maar niet noodzakelijk, onderzocht om te werken binnen een bepaalde religie. Cursussen opgenomen kunnen vergelijkende religie, filosofie en spirituele geschriften, evenals effecten van religie op de geschiedenis, economie en politiek.

Het hoger onderwijs in Colombia wordt gedaan in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Spaans Portugees en Chinees. Dit is het probleem van de taalbarriĆØres in deze instellingen voor hoger onderwijs onder andere internationale studenten geĆ«limineerd.

Deeltijd Doctor of Philosophy in Theologie in Colombia

2 Resultaten in Theologie, Colombia Filter

Doctoraat in de theologie

Pontificia Universidad Javeriana
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
6 semesters
Spanish (Colombia)
Campus

Het doctoraat in de theologie staat aan de top van het volledige academische curriculum van de faculteit, en daarom stellen de faculteit zelf en de afdeling theologie het best ...

Lees meer

Arts van het ministerie programma (d.min.)

Anderson University South Carolina
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De D.Min. in Bijbelse Preaching is bedoeld om pastoren en kerkleiders te helpen hun prediking en leiderschapsvaardigheden te verbeteren.

Lees meer