close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraats Opleidingen in Toegepaste Kunsten 2021

Studenten die een doctoraat volgen, hopen vaak gespecialiseerde kennis op te doen in een gericht studiegebied. Gedurende een tijd in een programma hebben studenten de mogelijkheid om een ​​onderzoeksfocus volledig te ontwikkelen. Deze aanpak kan studenten helpen een aantal nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken. Wat is een doctoraat in toegepaste kunsten? Binnen het programma hebben stud… Meer informatie

Studenten die een doctoraat volgen, hopen vaak gespecialiseerde kennis op te doen in een gericht studiegebied. Gedurende een tijd in een programma hebben studenten de mogelijkheid om een ​​onderzoeksfocus volledig te ontwikkelen. Deze aanpak kan studenten helpen een aantal nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken.

Wat is een doctoraat in toegepaste kunsten? Binnen het programma hebben studenten de mogelijkheid om artistieke benaderingen te verkennen en tegelijkertijd een grondige kennis van productontwikkeling te verwerven. Studenten kunnen nadenken over de manieren waarop creativiteit en materiaalontwerp samenwerken om verhandelbare goederen te creëren. Programma's richten zich vaak op een multidisciplinaire aanpak, omdat ze kijken naar een verscheidenheid aan artistieke tradities en zakelijke hulpmiddelen. De cursus richt zich vaak op lessen en workshops over onderwerpen als technologie, mode, digitale media, vezelkunst, consumentengedrag en architectuur.

Studenten die dit doctoraat behalen, kunnen verschillende positieve resultaten ontdekken. Ontwikkelde creatieve benaderingen kunnen ertoe bijdragen dat afgestudeerden meer flexibiliteit bieden aan werkgevers. Daarnaast kunnen kennis en marketingkennis van consumentenanalyses de werkvooruitzichten van studenten in verschillende sectoren verbeteren.

De prijs van de graad varieert. Instellingen kunnen verschillende vergoedingen en kosten vragen, en studenten kunnen verschillen qua oplevertijden. Studenten moeten beschikbare informatie en advies gebruiken om een ​​budget te ontwikkelen dat voor hen zinvol is.

Als je klaar bent, kunnen studenten verschillende carrières ontdekken. Studenten kiezen er vaak voor posities te volgen als productontwerpers bij zowel grote als kleine bedrijven. Sommige studenten vinden bij marketingkantoren een baan als onderzoeker of grafisch ontwerper. Daarnaast zijn er mogelijke posities als animators en ontwerpers voor film-, televisie- en videogamebedrijven. Andere studenten kunnen ervoor kiezen om door te gaan in de academische wereld als professoren en onderzoekers in het veld, waar ze nieuwe artistieke benaderingen kunnen ontwikkelen.

Het onderzoeken van een doctoraat in toegepaste kunst kan gemakkelijk zijn met een selectie van instellingen over de hele wereld. Studenten kunnen er zelfs voor kiezen om toegang te krijgen tot online mogelijkheden die thuis kunnen worden bezocht. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Frankrijk

Doctoraatsopleiding is opleiding in en door onderzoek en professionele onderzoekservaring. Het leidt tot de productie van nieuwe kennis.

Doctoraatsopleiding is opleiding in en door onderzoek en professionele onderzoekservaring. Het leidt tot de productie van nieuwe kennis. -
PhD
Voltijds
Frans
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op