PHDSTUDIES

3 Doctoraatsprogramma's in Toerisme en Hospitality Management 2021

Met een Doctor of Philosophy (PhD) wordt een student onmiddellijk erkend als iemand met expertise op zijn of haar studiegebied, wat vaak meer kansen biedt in zijn of haar carrière. Een PhD is het hoogste niveau van het onderwijs voor de meeste graden en is beschikbaar op verschillende gebieden.

Wat is een doctoraat in Toerisme en Hospitality Management? Deze graad biedt studenten een reeks vaardigheden die nodig zijn voor managementrollen in hotels, uitgaansgelegenheden of resorts. Deelnemers leren doorgaans de basisprincipes van toerisme en hospitality management, inclusief bedrijfsvoering en ontwikkeling, planning van evenementen en voedselwetenschap. Gespecialiseerd in deze graad kan studenten succes boeken in een internationale markt voor toerisme en gastvrijheid, door hen waardevolle vaardigheden bij te brengen voor klantrelaties en bedrijfspraktijken door middel van onderzoek, seminars en netwerkevenementen.

Met een PhD in Tourism and Hospitality Management kunnen studenten worden uitgerust met gespecialiseerde vaardigheden die absoluut noodzakelijk zijn voor het slagen in de horeca. Dat omvat klantrelaties, duidelijke en effectieve communicatie en sterke bedrijfs- en leiderschapsstrategieën. Een gevorderde graad op dit gebied kan de loopbaan van een persoon helpen stimuleren.

Het behalen van een doctoraat in Toerisme en Hospitality Management kan tot vijf jaar duren, waarbij de kosten variëren afhankelijk van de instelling. Het is noodzakelijk voor een persoon om het programma te onderzoeken en ervoor te zorgen dat het goed is voor zijn of haar doelen.

Een PhD in Tourism and Hospitality Management plaatst een individu vierkant in de hospitality-arena, volledig in staat om een ​​team te leiden en een bedrijf op te bouwen. Met deze graad kan een persoon kiezen om een ​​cateringmanager, een evenementencoördinator, een wedding- of partyplanner, een restaurantmanager, een accommodatie- of hotelmanager of zelfs een medewerker aan boord van een cruiseschip te worden. Een andere optie zou zijn om les te geven op universitair niveau. Deze graad kan de carrière van een persoon in de horeca vooruit helpen en opent meer deuren voor zijn of haar loopbaan.

Het behalen van een doctoraat in Toerisme en Hospitality Management kan uw carrière bevorderen. Om de volgende stap te zetten, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Toerisme en Hospitality Management Filter

Dokter van hotel- en toerismebeheer (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Het kenmerk van een toonaangevend doctoraalprogramma is niet alleen het onderzoek dat het genereert, maar ook de mate waarin het afgestudeerden uitstekende carrièrekansen bied ...

Lees meer

PhD in Toerisme en Hospitality Management (RD)

University of Johannesburg
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Het doel van het programma is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de postdoctorale student op een geavanceerd niveau in onderzoek, analyse, interpretatie en begr ...

Lees meer

Doctor of Philosophy (Hospitality

Taylor’s University
PhD
Engels
Campus

Kandidaten die een PhD in Hospitality and Tourism volgen, moeten een onafhankelijke denkbenadering en een unieke expertise ontwikkelen in hun eigen onderzoeksbelang. Onafhanke ...

Lees meer