Filter
PhD
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Doctoraats Programma's in Toerisme en Hospitality 2020 in Afrika

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Doctoraatsopleiding Deeltijd in Toerisme en Hospitality in Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Toerisme en Hospitality, Afrika

University of Johannesburg

Het doel van het programma is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de postdoctorale student op een geavanceerd niveau in onderzoek, analyse, interpretatie en ... [+]

Het doel van het programma is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de postdoctorale student op een geavanceerd niveau in onderzoek, analyse, interpretatie en begrip van toerisme en gastvrijheid.

Via een proefschrift toont de student bewijs van onafhankelijk onderzoek door kwantitatieve of kwalitatieve methoden of een combinatie van beide, om complexe maatschappelijke problemen op te lossen voor de duurzaamheid van de toerisme- en horecasector. Het programma zal helpen bij de voortdurende academische en professionele ontwikkeling van postdoctorale studenten.

Toelatingseisen

Een minimum van 65% gemiddeld voor MTech / Masters op NQF niveau 8/9 in toerisme of horeca of enig ander geassocieerd veld. Er moet een portfolio van bewijsmateriaal worden ingediend voor evaluatie en goedkeuring door de afdelingsonderzoeks- en hogere gradencommissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands