PHDSTUDIES.NL

Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Toerisme en Hospitality 2020 Europa

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

PhD Porgramma Deeltijd in Toerisme en Hospitality Europa

3 Resultaten in Toerisme en Hospitality, Europa Filter

Doctor in de rechten, maatschappij en toerisme

Universidad de La Laguna
Campus Voltijd Deeltijd September 2020 Spanje Santa Cruz de Tenerife

Het doctoraatsprogramma in rechten, maatschappij en toerisme dat hier wordt gepresenteerd om te worden gedoceerd volgens RD 99/2011, integreert, vervangt en breidt het wetenschappelijke veld van het huidige doctoraatsprogramma in toerisme uit, dat is goedgekeurd door de regeringsraad van de Canarische eilanden 10 februari 2011 (BOC No.33 van 15 februari 2011) en geregistreerd in het Register van Universiteiten, Centra en Titels.

Phd in het toerisme management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Voltijd Deeltijd 3 jaren Open Inschrijving Zwitserland Zürich +1 more

PhD. In Tourism Management is een kwalificatie die studenten zal voorbereiden op zo'n manier waar ze efficiënt werknemers en onderzoekers kunnen worden op het gebied van toerisme. De belangrijkste focus is op het verklaren van verschillende technieken die normaal worden toegepast voor het uitvoeren van het toerisme management.

Doctorado en Perspectivas Científicas sobre el turismo

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Campus Voltijd Deeltijd September 2020 Spanje Las Palmas de Gran Canaria

Centro: Facultad de Economia, Empresa y Turismo. Titulación: doctorado en Perspectivas Científicas sobre el Turismo y la Dirección de Empresas Turísticas. Tipo: doctorado. Rama: Ciencias Sociales y Juridicas