Doctoraats Programma in Toerisme en Hospitality in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Top PhD Programma's in Toerisme en Hospitality in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Toerisme en Hospitality

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Beste Doctor of Philosophy in Toerisme en Hospitality in de Verenigde Londen in UK

Lees meer

PhD / MRes in Planning Studies en Toerisme, Hospitality en Evenementen

London South Bank University
Campus Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +2 more

De Ph.D. programma is nauw verbonden met onze groeiende en dynamische onderzoekscultuur in een reeks van academische interesses. U kunt profiteren van hoog gekwalificeerd academisch personeel dat samenwerkt met een portfolio van dynamische en populaire meestersprogramma's. Onze Ph.D. programma heeft ook erkenning van ESRC 3 voor doctoraten op het gebied van sociologie en sociaal beleid. [+]

Doctoraten in Toerisme en Hospitality in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk. De Ph.D. programma is nauw verbonden met onze groeiende en dynamische onderzoekscultuur in een reeks van academische interesses. U kunt profiteren van hoog gekwalificeerd academisch personeel dat samenwerkt met een portfolio van dynamische en populaire meestersprogramma's. Onze Ph.D. programma heeft ook erkenning van ESRC 3 voor doctoraten op het gebied van sociologie en sociaal beleid.De School of Law and Social Sciences Graduate School biedt een centraal punt voor het beheer en de ondersteuning van onze Ph.D. en Professional Doctorate-programma's. Onderzoeksstudenten die studeren aan de LSBU worden een vitaal onderdeel van onze dynamische onderzoekscultuur en zijn een van de essentiële elementen die van LSBU een spannende intellectuele omgeving maken.Een personeelslid, een expert in het gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma. Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap. Verken het personeel, de faciliteiten en meer in de afdeling Urban, Environment and Leisure Studies.Mogelijke onderzoeksgebieden zijn onder meer:Stedelijke openbare ruimteStadsvernieuwingStedelijk ontwerpVergelijkend stedelijk beleidStatenGebieden en stedelijk bestuurLandelijke plaatsen en bestuurmobiliteitDuurzaamheid in de gebouwde omgevingWoningbouwHuisvestingskwaliteit en normenStedelijk toerismeEcotoerismetoerisme in minder ontwikkelde landenDonker toerismeTweede thuistoerismeImpact van toerismeErfgoedplanning en -beheerEilandtoerismeMigratie en plaatsCulturele landschappen en planningsrechtEen Ph.D. is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Een onderzoeksgraad is anders dan een vak. Van studenten wordt verwacht dat zij hun zelfstudie zelf begeleiden met de steun van een toezichthoudend team.Als u meer wilt weten over wat u in uw voorstel moet opnemen, downloadt u onze richtlijnen voor... [-]