PHDSTUDIES.NL

Deeltijd Doctoraatsprogramma's in Toerisme 2020 Europa

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Een toerisme onderwijs kan de vaardigheden die nodig zijn in de toeristische sector te onderwijzen. Studenten kunnen leren over het bedrijf en hoe effectief te plannen goed tours. Andere gebieden kunnen worden gedekt, met inbegrip van Leisure Management, cultuurtoerisme, leiderschap gebeurtenis, duurzaam toerisme en marketing strategieën.

 

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

PhD Deeltijd in Toerisme Europa

3 Resultaten in Toerisme, Europa Filter

Doctor in de rechten, maatschappij en toerisme

Universidad de La Laguna
Campus Voltijd Deeltijd September 2020 Spanje Santa Cruz de Tenerife

Het doctoraatsprogramma in rechten, maatschappij en toerisme dat hier wordt gepresenteerd om te worden gedoceerd volgens RD 99/2011, integreert, vervangt en breidt het wetenschappelijke veld van het huidige doctoraatsprogramma in toerisme uit, dat is goedgekeurd door de regeringsraad van de Canarische eilanden 10 februari 2011 (BOC No.33 van 15 februari 2011) en geregistreerd in het Register van Universiteiten, Centra en Titels.

Phd in het toerisme management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Voltijd Deeltijd 3 jaren Open Inschrijving Zwitserland Zürich +1 more

PhD. In Tourism Management is een kwalificatie die studenten zal voorbereiden op zo'n manier waar ze efficiënt werknemers en onderzoekers kunnen worden op het gebied van toerisme. De belangrijkste focus is op het verklaren van verschillende technieken die normaal worden toegepast voor het uitvoeren van het toerisme management.

Doctorado en Perspectivas Científicas sobre el turismo

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Campus Voltijd Deeltijd September 2020 Spanje Las Palmas de Gran Canaria

Centro: Facultad de Economia, Empresa y Turismo. Titulación: doctorado en Perspectivas Científicas sobre el Turismo y la Dirección de Empresas Turísticas. Tipo: doctorado. Rama: Ciencias Sociales y Juridicas