Filter
PhD
Spanje Las Palmas de Gran Canaria Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Toerisme in de Verenigde Las Palmas de Gran Canaria Spanje 2020

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Het is zonder twijfel dat de studenten oefenen in het bestuur en de grotere toeristische sector vereisen kwaliteit vaardigheden en opleiding. De industrie is enorm geïnvesteerd en dus pleiten voor studenten om zwaar te trainen. Kwaliteit doctoraat programma's in Toerisme zijn gestructureerd aan gekwalificeerde afgestudeerden voor te bereiden en te leveren in de industrie.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Las Palmas stad is de 9de grootste in Spanje en is gelegen op de Canarische Eilanden. Het heeft meer dan 300.000 inwoners en heeft de universiteit van Las Palmas de Gran Canaria.

Deeltijd PhD Porgramma in Toerisme in de Verenigde Las Palmas de Gran Canaria in Spanje

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Toerisme, Las Palmas de Gran Canaria

Graden
Plaats
Spanje
Las Palmas de Gran Canaria
Studievorm
Tempo
Universidad de Las Palmas de Gran Canaria

Centro: Facultad de Economia, Empresa y Turismo. Titulación: doctorado en Perspectivas Científicas sobre el Turismo y la Dirección de Empresas Turísticas. Tipo: doctorado ... [+]

Doctorado en Perspectivas Científicas sobre el Turismo y la Dirección de Empresas Turísticas

Centro: Facultad de Economia, Empresa y Turismo

Titulación: doctorado en Perspectivas Científicas sobre el Turismo y la Dirección de Empresas Turísticas.

Tipo: doctorado

Rama: Ciencias Sociales y Juridicas

Horas del crédito ECTS: 25

Grado de presencialidad: 40%

Creditos Totaal: 60

Plan de Estudios

LA Investigacion Cientifica Y LA elaboracion DE UNA TESIS DOCTORAAL Obligatoria METODOS CUALITATIVOS Y CUANTITATIVOS de Investigación Obligatoria Fundamentos TEÓRICOS PARA LA Investigación NL TURISMO Obligatoria TRABAJO de Investigaci... [-]
Spanje Las Palmas de Gran Canaria
September 2020
Spaans
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands