$close

Filters

Resultaten weergeven

PhD's in Transportmanagement 2022

Een promovendus is een prestigieuze graad voor het voltooien van een programma van intensieve academische studie. Het duurt vaak vier tot zes jaar om te voltooien; De lengte van elk programma is echter anders. Universiteiten vereisen meestal promovendi om onderzoek te doen, cursussen en examens af te geven, een proefschrift te presenteren en te bevestigen door een groep aangewezen deskundigen op… Meer informatie

Een promovendus is een prestigieuze graad voor het voltooien van een programma van intensieve academische studie. Het duurt vaak vier tot zes jaar om te voltooien; De lengte van elk programma is echter anders. Universiteiten vereisen meestal promovendi om onderzoek te doen, cursussen en examens af te geven, een proefschrift te presenteren en te bevestigen door een groep aangewezen deskundigen op het gekozen vakgebied van de kandidaat.

Wat is een PhD in Transport Management? Het transportbeheergebied behandelt de logistiek die betrokken is bij het vervoeren van mensen of items van de ene plaats naar de andere. Of het nu een commuter trein netwerk of een grootschalige zending goederen is, transport logistiek moet veiligheid, efficiëntie en tijdigheid aantonen. Een promotieprogramma in transportmanagement kan zwaar onderzoek vergen in statistieken, wiskunde en kwantitatieve redenering.Typische cursussen in deze programma's omvatten vaak transportwetenschappen, verkeersanalyse, transportsystemeneconomie, stedenbouw, civiele techniek en transportbeleidanalyse. Studenten kunnen ook werken met TMS (transport management systeem) software. Aanvullende cursussen kunnen de reisvraaganalyse, kunstmatige intelligentie in transport, geografische informatiesystemen en sociale wetenschappen verkennen. Sommige programma's hebben studenten een replicatieproject afgerond waarin ze bevindingen moeten publiceren die gepubliceerd zijn in een gerenommeerd tijdschrift van transport.

De vaardigheden die in een promotieprogramma worden behaald, profiteren van een aantal andere beroepen. Studenten kunnen optimale vaardigheden leren voor het onderhandelen en communiceren. Ze kunnen ook hun analytische en redenerende vaardigheden scherpen, evenals de mogelijkheid om zich te blijven richten op oplossingen.

Verschillende universiteiten in landen over de hele wereld bieden programma's die verschillen in lengte en kosten.Voor nadere bijzonderheden kunt u contact opnemen met de afzonderlijke scholen die programma's aanbieden waarin u interesse heeft.

Carrières voor succesvolle promovendi in transportmanagement zijn te vinden in meerdere sectoren. Individuen met een promotie in Transport Management kunnen in staat zijn om consultants te beveiligen met bedrijven die logistieke hulp zoeken. Sommige industrieën die logistieke consultants zoeken, zijn bouw, overheid, voedselvoorziening, passagiersvervoer en internationale handel.

Veel promovendi hebben alternatieven kunnen vinden voor online studies in transportmanagement. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van ... +

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van transporteconomie, management en regelgevingsprincipes. De student moet vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en creatief denken op het gebied van transporteconomie ontwikkelen. De student moet in staat zijn strategische beslissingen te nemen in de context van de transportsector en interne en externe beslissingen die van invloed zijn op deze sector te analyseren en te beoordelen. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
2 - 4 jaren
Engels
feb 2023
31 okt 2022
Campus