close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraats Opleidingen in Transportmanagement in Azië 2020

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied.    Transport management is een onderwijs veld dat studenten hoe om te garanderen dat de leveringen en andere lading met succes zijn ove… Meer informatie

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

Transport management is een onderwijs veld dat studenten hoe om te garanderen dat de leveringen en andere lading met succes zijn overgedragen van de ene locatie naar de andere leert. Transport management afgestudeerden ervoor te zorgen dat de overbrenging veilig worden afgeleverd, op tijd en binnen het budget.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Doctoraats Opleiding in Transportmanagement in Azië

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
UPES
Dehradun, India

PhD Transport Management

PhD Transport Management -
PhD
jul 2020
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op