PHDSTUDIES

Doctoraatsopleidingen in Transportmanagement in Europa 2020

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Transport management is een gebied van logistiek die inhoudt dat de leiding van en het toezicht op het vervoer van goederen en diensten van het ene punt naar het andere. Studenten leren hoe te werken met transportbedrijven, toezien op de verpakking, zorg ervoor dat de juiste waarden zijn gedocumenteerd, en ervoor te zorgen dat alle zendingen voldoen aan de lokale en federale wetten.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Euraziƫ. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Doctoraatsopleiding in Transportmanagement in Europa

2 Resultaten in Transportmanagement, Europa Filter

PhD in technologie in transport en telecommunicatie

Czech Technical University in Prague
PhD
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Tsjechisch
Campus

Op het gebied van transportsystemen en technologie is er ook een Ph.D. bestuderen waar studenten omgaan met een breed scala aan onderwerpen die een breed scala aan transporton ...

Lees meer

Ph.D. in transporttechnologie en management

University of Pardubice
PhD
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
31 May 2020
Engels
Campus

Het doctoraatsstudieprogramma in Transporttechnologie en -management is bedoeld om studenten een theoretische en methodologische achtergrond te bieden van transporttechnologie ...

Lees meer