PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Fort Worth in de Verenigde Staten 2021

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Fort Worth is de vijfde grootste in de staat Texas en zestiende in het land. Bekend om zijn rijke cultuur en architectuur, de stad zijn er talloze instellingen in zijn achtertuin. Dicht bij vijftien grote publieke en private universiteiten en instellingen, bieden een breed scala aan bachelor-, master-en Ph.D. programma's in verschillende beroepen.

Doctors of Philosophy in de Verenigde Fort Worth in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

PH.D. IN WETENSCHAPPELIJK ONDERWIJS

Texas Christian University College of Education
PhD
sep 2021
Engels
Campus

De Ph.D. in onderwijskunde: wetenschapsonderwijs is onderscheidend en interdisciplinair in die zin dat het is ontworpen met drie aandachtspunten: (a) het gebied van onderwijs ...

Lees meer