PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Las Vegas in de Verenigde Staten 2021

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Meestal aangeduid als "het gokken hoofdstad van de wereld," Las Vegas is de grootste stad in de staat Nevada in termen van bevolking. Het staat bekend om haar bruisende nachtleven en de casino's omschreven als de ideale resort stad. Educatieve mogelijkheden in de stad zijn in overvloed met bijna tien hoger onderwijs instellingen beschikbaar.

Doctoraats Programma's in de Verenigde Las Vegas in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Doctor of Philosophy in Education (JD / PhD)

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
PhD
Engels

De William S. Boyd School of Law en het UNLV College of Education bieden een duale Juris Doctor / PhD in Education (JD / PhD) -opleiding aan waarmee studenten die tot beide pr ...

Lees meer

Doctor of Philosophy in Psychology

University of Nevada, Las Vegas College of Liberal Arts
PhD
Engels

Doctoraatsprogramma klinische psychologie Het UNLV-doctoraatsprogramma Klinische psychologie, in de traditie van wetenschapper-beoefenaar, bereidt studenten voor op het aanpak ...

Lees meer