PHDSTUDIES

PhD Opleidingen in de Verenigde New Orleans in de Verenigde Staten 2021

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

New Orleans is de belangrijkste haven in de VS, gelegen in de staat Louisiana. De stad staat bekend om het vieren van carnaval, feest van Driekoningen. De stad is de thuisbasis van een aantal instellingen voor hoger onderwijs. French Quarter, Pontchartrain hotel en Honey Island Swamp zijn de meest bezochte toeristische bezienswaardigheden van de stad.

Doctoraatsopleidingen in de Verenigde New Orleans in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

PhD in Chemical

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering
PhD
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

De Ph.D. graad vereist een student om een kritisch begrip van de fundamentele wetenschappelijke en technische principes die ten grondslag liggen aan hun interessegebied te ber ...

Lees meer