PHDSTUDIES

PhD Programma's in de Verenigde Minneapolis in de Verenigde Staten 2021

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Minneapolis is de grootste stad in de staat Minnesota en 48 grootste steden in de VS. Meer dan 50.000 studenten wonen in de stad voor het doel van de instructie. De graduate programma's werden gerangschikt op nummer een op het gebied van chemische technologie, psychologie, toegepaste wiskunde, non-profit management en begeleiding.

PhD Programma's in de Verenigde Minneapolis in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

PhD in vergelijkende en moleculaire biowetenschappen

University of Minnesota
PhD
sep 2021
Engels

Het Comparative and Molecular Biosciences (CMB) -programma is transdisciplinair en intercollegiaal en brengt fundamentele, toegepaste en klinische wetenschappers van over de h ...

Lees meer

PhD in diergeneeskunde

University of Minnesota
PhD
sep 2021
Engels

Graduate-programma's in Diergeneeskunde (VMED) bieden hoogwaardige onderzoekstraining om afgestudeerden te helpen manieren te ontdekken en te verbeteren die de gezondheid en h ...

Lees meer