PHDSTUDIES

Doctoraatsopleidingen in de Verenigde St. Louis in de Verenigde Staten 2021

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Saint Louis is gevestigd in Missouri, USA. De stad is de thuisbasis van een aantal zeer erkende universiteiten. De IT-afgestudeerden van verschillende instellingen voor hoger onderwijs in het algemeen hun beroep starten in de stad.

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde St. Louis in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

PhD in Engineering

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Ph.D. studenten bereiden een studieprogramma voor dat moet worden goedgekeurd door de faculteitsadviseur, afdelingsvoorzitter en de directeur van de Graduate Programs. Dit stu ...

Lees meer

PhD in de luchtvaart

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Ph.D. studenten in luchtvaartwetenschappen aan de Saint Louis University voltooien cursussen voordat ze een kwalificerend examen plannen dat zich richt op onderwerpen die verb ...

Lees meer