PHDSTUDIES

Doctoraats Programma's in de Verenigde Staatscollege in de Verenigde Staten 2021

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

University Park is een buitenwijk van Dallas Texas. De stad is in de eerste plaats een universiteitsstad bekend om haar religieuze, zakelijke en technische opleidingen.

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Staatscollege in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Ph.D. in muziekonderwijs

The Pennsylvania State University Penn State College of Arts and Architecture
PhD
sep 2021
Engels
Campus

De muziekeducatie Ph.D. programma biedt geavanceerde studie in de processen van het onderwijzen en leren van muziek vanuit een op onderzoek gebaseerd perspectief. Het streeft ...

Lees meer