PHDSTUDIES

PhD Programma's in de Verenigde Santa Barbara in de Verenigde Staten 2020/2021

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Santa Barbara ligt in Californië, USA. De economie van de stad is gebaseerd als de dienstensector, onderwijs, techniek, gezondheidszorg, financiën, landbouw en industrie. De jonge professional meestal maakt een goede kans om in de stad de loopbaan te starten.

Doctors of Philosophy in de Verenigde Santa Barbara in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Doctoraat in de klinische psychologie

Pacifica Graduate Institute
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Ph.D. programma viert zijn 30-jarige traditie van het aanbieden van diepgaande psychologische tradities op het gebied van de klinische psychologie, met de nadruk op radical ...

Lees meer

PsyD in klinische psychologie

Pacifica Graduate Institute
PhD
PhD
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

The Psy.D. De missie van het programma is om klinische psychologen voor te bereiden die diepgaande psychologische benaderingen bieden voor het werken met verschillende gemeens ...

Lees meer