PHDSTUDIES

PhD Opleidingen in de Verenigde kaarsenmaker in de Verenigde Staten 2021

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Chandler, Arizona heeft een uitgestrekte bevolking van een kwart miljoen en is de thuisbasis van een groot aantal technologische bedrijven. Het heeft een 2-jaar community college dat 13.000 studenten en 3 private hoger onderwijs instellingen inschrijft.

Doctoraats Programma's in de Verenigde kaarsenmaker in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Doctor of Ministry (D.Min.)

International Baptist College
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van het Doctor of Ministry-programma is om professionele en academische voorbereiding te bieden op het hoogste niveau van leiderschap in de christelijke bediening.

Lees meer