PHDSTUDIES

Deeltijd PhD's in Werktuigbouwkunde 2021 in Afrika

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Machinebouw is de vervaardiging van producten die bewegen. Het omvat het gehele productieproces vanaf opstelling een idee voor een item, het begrijpen van de mechanismen noodzakelijk om het actief te laten werken, om de productie van het voltooide product te nemen dat punt in grotere systemen.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

PhD Opleiding Deeltijd in Werktuigbouwkunde in Afrika

4 Resultaten in Werktuigbouwkunde, Afrika Filter

PhD in Werktuigbouwkunde

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus

Mechanische ingenieurs spelen een belangrijke rol bij productontwerp, fabricage, onderhoud, onderzoek, controle, ontwikkeling, beheer en marketing van werktuigbouwkundige dien ...

Lees meer

PhD Mechatronics

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engels
Campus

Afgestudeerden worden verwacht, door middel van onderzoek, om experimenten van verschillende raffiniteiten te specialiseren en op te zetten en uit te voeren.

Lees meer

Doctoraat in de ingenieurswetenschappen

Mind Development Academy
PhD
feb 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

De Doctor of Mechanical Engineering (D.Sc) heeft tot doel studenten te helpen zich voor te bereiden op de toenemende vraag naar het ontwerpen en produceren van meer complexe m ...

Lees meer

PhD Industrial

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die via onderzoek specialisatie willen verwerven met betrekking tot industriƫle en industriƫle ingenieurstechnieken.

Lees meer