Filter
PhD
Slovenië Studievorm: Alles Tempo: Alles

PhD's in Wiskunde in Slovenië

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Een opleiding in de wiskunde kan de basis voor verdere studie of werk in technische en wetenschappelijke gebieden die sterk gebruik maken van de wiskunde. Opleidingen in de wiskunde kan variëren van een kleine naar een PhD-programma.

Slovenië, officieel de Republiek Slovenië, is een natiestaat in Centraal-Europa op het kruispunt van de belangrijkste Europese culturele en handelsroutes. Slovenië is een relatief veilig land om te bezoeken. De universiteit in Ljubljana is de oudste en grootste onderwijsinstelling in het land, het aanbieden van drie kunstacademies: Theater en Film, Muziek, en Schone Kunsten.

Doctoraats Opleiding in Wiskunde in Slovenië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Wiskunde, Slovenië

Faculty of Natural Sciences and Mathematics - University of Maribor

De opleiding biedt veel openheid en flexibiliteit, aangezien studenten hun individuele onderwijspad actief kunnen vormgeven volgens hun eigen interesses en loopbaanoriënt ... [+]

Programmadoelen

De opleiding biedt veel openheid en flexibiliteit, aangezien studenten hun individuele onderwijspad actief kunnen vormgeven volgens hun eigen interesses en loopbaanoriëntaties, met de nadruk op ontvangen theoretische, toegepaste of computer-georiënteerde wiskundige kennis. Met de steun van mentoren bouwt elke student geleidelijk de nodige kennis en onderzoekservaring op om zelfstandig veeleisende praktische problemen in hun vakgebied te beheren. Een belangrijk kenmerk van het doctoraatsprogramma in de wiskunde is de internationale vergelijkbaarheid, openheid en flexibiliteit: door de betrokkenheid van studenten bij verschillende wetenschappelijke onderzoeken en toegepaste projecten die plaatsvinden op de faculteit.... [-]

Slovenië Maribor
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands