PHDSTUDIES

Deeltijd PhD Opleidingen in Wiskunde in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife Spanje 2020/2021

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Als u het beoefenen binnen de wereld van de wiskunde, moet je de beste cursus die canto u helpen uw kennis op dit onderwerp weten. Je moet een houder van een master in het betrokken gebied zijn. Het is een cursus die opent je carrière in de statistieken en de algemene wiskunde beroep.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Deeltijd Doctoraat in Wiskunde in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife in Spanje

1 Resultaten in Wiskunde, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doctoraat in wiskunde en statistiek

Universidad de La Laguna
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Spaans
Campus

Dit voorstel stelt een interdisciplinair doctoraat voor, waarvan de studierichtingen op specifieke specialisatiegebieden de vorming van promovendi op verschillende kennisgebie ...

Lees meer