PhDTh - Doctor of Philosophy (PhD) in theologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Doctor of Philosophy (PhD) in Theology-programma aan de School of Theology is een programma van 60 eenheden (vier jaar) dat is ontworpen om studenten met een ongebruikelijke belofte en academisch vermogen voor te bereiden om les te geven in theologische hogescholen en voor professioneel leiderschap in de kerk en maatschappij.

Het is een theologische graad. Het vereist een brede theologische kennis en beoogt de student voor te bereiden op de competente wetenschappelijke ontwikkeling van zijn speciale vakgebied in de context van de theologische disciplines.

Het is een onderzoeksgraad. Van de student wordt verwacht dat hij de methodologische en epistemologische vooronderstellingen van zijn / haar vakgebied begrijpt en bekwaam wordt om het vakgebied verder te ontwikkelen door echt onderzoek.

Het is een professionele opleiding. Het benadrukt de professionele toepasbaarheid van het onderzoeksveld door theoretische en praktische cursussen te correleren en kritische reflectie te implementeren over de aard van de onderlinge afhankelijkheid van professionele theorie en praktijk en methoden en procedures die daarvoor relevant zijn.

Doctor of Philosophy in Theology Program Leerresultaat:

Bijbelteksten kritisch en competent interpreteren, de betekenis van een bepaalde tekst binnen toepasselijke contexten uitleggen.

Onderzoek de wisselwerking tussen belangrijke historische ontwikkelingen in het christendom en discussies over de belangrijkste en onderscheidende leringen van het christelijk geloof, en onderscheid verschillende factoren die deze hebben gevormd.

Pas de huidige methoden toe om de leerstellingen van het geloof - vooral het christelijk geloof - op te nemen in het leven van individuen in een geloofsgemeenschap, te beginnen bij zichzelf.

Communiceer coherent in professioneel competente schriftelijke vorm (volgens een standaardstijlgids) en een effectieve mondelinge vorm over religieuze kwesties, waarbij historische, theologische en pastorale implicaties voor hedendaagse samenlevingen worden belicht.

Doctor of Philosophy in Theology Admissions:

Master of Arts in theologie, of gelijkwaardig.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate ... Lees meer

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate educational opportunities. Lees Minder