Real-World Application

De leeftijd van Big Data is hier. Technologische vooruitgang in de afgelopen eeuw hebben gecreëerd triljoenen punten van de gegevens. De uitdaging voor organisaties is hoe al die gegevens om te zetten in bruikbare informatie. Mensen die de vaardigheid moeten beheren analyseren en besluitvorming inzichten zijn in grote vraag.

Onze Ph.D. Programma is traditionele en innovatieve - toegepaste en theoretische, een Ph.D. voor de 21ste eeuw. Real-world applicatie, met real-world data, drijft onze student leerproces. Neem een ​​kijkje bij enkele van de spannende bevindingen van onze studenten hebben ontdekt als ze hun leren toepassen.

Big Data - Big Change

Big Data verandert niet alleen de manier waarop we beslissingen nemen, maar het verandert de manier waarop we denken over onze gezondheid, onze vervoer, onze financiën, onze communicatie ... bijna elk aspect van ons leven. Het vertalen van Big Data in zinvolle informatie is de motor die ontdekking in de biologie drijft, Finance, Engineering, Marketing, sociologie, Scheikunde en alles daar tussenin. De Ph.D. in Analytics en Data Science bij Kennesaw State University is een cutting-edge interdisciplinair doctoraal programma dat de kloof tussen de applicatie en theorie een brug tussen de academische wereld en de industrie. Het programma integreert concepten van Computer Science, Wiskunde en Statistiek met Zaken, Gezondheidszorg, Transport en Public Policy, de voorbereiding van de volgende generatie van Data Scientists.

Process Improvement

Met behulp van een combinatie van Yelp beoordelingen en Twitter gegevens, met traditionele voorspellende variabelen, hebben KSU studenten verkoopprognoses processen verbeterd voor een aantal bedrijven - zowel grote als kleine. Door middel van de mijnbouw Yelp reviews, studenten in staat waren om deze bedrijven te voorzien van onverwachte consumer insights - om hen te helpen hun klanten beter te bedienen.

New Insights

Met behulp van gegevens met betrekking tot familie overeenkomst, fysieke welzijn, geestelijke vooruitzichten en ziekten Deze analyse resulteerde in de ontwikkeling van een nieuwe segmentatie taxonomie, een verbeterde inzicht in de specifieke behoeften inrichting van personen als ze ouder worden.

beter Strategies

Met behulp van deze analyse werden inzichten ontwikkeld gerelateerd aan hoe ziekten vooruitgang en verspreid over een menselijke populatie na een natuurramp, wat leidt tot betere strategieën voor vaccinatie distributie en de optimale beweging van goederen en materialen.

patroon Analyse

Met behulp van deze analyse werden inzichten ontwikkeld gerelateerd aan criminaliteit patronen op basis van meteorologische gegevens. Hierdoor kan voorspelling worden gebruikt als bijdrage voor het vaststellen van optimaal wetshandhavingsstrategieën.

Het vinden van relaties

Met behulp van gegevens die zijn verzameld van het Amerikaanse Department of Transportation Bureau of Transportation Statistics, KSU studenten waren in staat om te bepalen welke factoren de meeste vertragingen bij vliegreizen veroorzaakt en gebruikt deze informatie om de reistijd te minimaliseren bij het vliegen in de Verenigde Staten tijdens de afgelopen drie jaar. De gegevens werden ook verzameld uit de US Energy Information Administration naar mogelijke relaties tussen de luchtvaartmaatschappij brandstof en energie verbruik en de luchtvaartmaatschappij vertragingen en annuleringen te tonen. Deze informatie kan gebruikt worden door de luchtvaartmaatschappijen te helpen bij het nemen van beslissingen als het weer en andere verzachtende omstandigheden maken het afleiden en het annuleren van vluchten nodig.

Het maken van een Impact

Deze analyse resulteerde in de identificatie van de beste praktijken aan te trekken, te behouden en bieden ondersteuning voor STEM onderwijs professionals over de individuele sub-disciplines van de chemie, biologie, wiskunde en natuurkunde in K-12 scholen. De effecten zijn onder meer het vergroten van betrokkenheid van de student en de student van plan in te schrijven voor deze disciplines na het afstuderen. In 2015, de National Science Foundation erkende dit onderzoek met een gefinancierd award voor de ontwikkeling van STEM onderwijs inzichten en beste praktijken voort te zetten.

innoveren Analyse

In plaats van het analyseren van gestructureerde gegevens keurige kolommen en rijen getallen aangebracht spreadsheets, nieuwe zoekalgoritme kunnen onderzoekers ongestructureerde data, zoals die welke bestaat in de email, tweets of teksten, bijvoorbeeld gebruik. Ze kunnen ook analyses op video en audio-bestanden uit te voeren.

Leerplan

De algemene structuur van de KSU Ph.D. programma zal bestaan ​​uit drie fasen:

  • Fase 1: Pre-Programma van Eisen
  • Fase 2: Coursework
  • Fase 3: Project Engagement en Research / Proefschrift

studenten die een Ph.D. in Analytics en Data Science nodig zou zijn om 48 lesuren, 6 uur keuzevakken verspreid over vier jaar promotieonderzoek (12 uur minimum) en stage (12 uur minimum) te nemen. In totaal is deze graad is een minimum van 78 credit-uren van de cursussen, stage en scriptie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Einddatum
aug 31, 2023
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
aug 31, 2023