Phd beurzen in finance - Meld je nu aan!

Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd beurzen in finance - Meld je nu aan!

Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

De Wenen Graduate School of Finance (VGSF) nodigt excellente studenten van toepassing voor de PhD Program in Finance (full-time programma) te beginnen in het komende studiejaar. Tot zes beurzen zal worden aangeboden aan de beste kandidaten. De aanvraagperiode voor het academisch jaar 2016/2017 zal worden geopend op 3 november 2015 (02:00 CET) en zal eindigen op 29 januari 2016 (02:00 CET).

De VGSF is een centrum van uitmuntendheid in finance, gelegen aan de nieuwe WU campus in Wenen, Oostenrijk. Haar belangrijkste activiteiten zijn academisch onderzoek en PhD-onderwijs. De VGSF biedt een stimulerende leermogelijkheden en onderzoeksomgeving voor excellente studenten uit de hele wereld.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN:

Het programma staat open voor studenten uit alle landen met alle academische specialisaties, mits zij in het bezit van een master diploma of gelijkwaardig en voldoende niveau van formele opleiding. Studenten die gaan binnenkort af te studeren (in juni 2016) van toepassing kunnen zijn, ook. Om deel te nemen in het selectieproces toepassing van een kandidaat moet via de elektronische aanvraag faciliteiten worden ontvangen.

Aanvragers aan het VGSF programma moeten zich ervan bewust dat er twee rondes van evaluaties. De eerste evaluatie zal plaatsvinden na 11 december 2015 (02:00 CET), en zullen alle volledige aanvragen die op die datum zijn ingediend, te overwegen. Een eerste ronde van de aanbiedingen zullen worden gemaakt op basis van dat de pool van de aanvragers. Indien niet alle beschikbare posities kunnen worden ingevuld op basis van deze eerste ronde ontvangen aanvragen na december 11 (02:00) ook geëvalueerd. Merk op dat de tweede en laatste fase voor 2016/2017 loopt tot 29 januari 2016 (14:00 CET).

De aanvragers moeten de volgende documenten:

  • curriculum vitae
  • self-toelichting van het doel
  • alle diploma
  • alle officiële transcripties
  • een bewijs van bekwaamheid (GRE of GMAT)
  • het bewijs van het Engels competentie (bijvoorbeeld TOEFL, IELTS)
  • referentie letters

VGSF afgestudeerden kunnen zich verheugen op een mooie carrière bij vooraanstaande academische instellingen. Voormalig VGSF studenten zijn geplaatst bij instellingen als de universiteit van Aarhus, Carnegie Mellon University, Georgia Institute of Technology, University of Hong Kong, Massachusetts Institute of Technology (MIT), de Universiteit van New South Wales (UNSW), de Noorse School of Economics en Business Administration (NHH), Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit van Utah en de Universiteit van Wisconsin, USA.

De VGSF PhD-programma bestaat uit twee delen: strenge cursuswerk en werken aan het proefschrift. De studenten volgen cursussen over alle belangrijke onderwerpen in de financiële wereld en de analysemethoden die vereist zijn voor het doen van onderzoek. Met name de cursussen richten zich op Corporate Finance, Asset Pricing en kwantitatieve methoden in Finance. In het afgelopen academisch jaar studenten had de kans om cursussen gegeven door internationale wetenschappers zoals Tomas Björk, Rüdiger Fahlenbrach, Nicolae Garleanu, Francisco Gomes, Christopher Hennessy, David Lando, Jacob Sagi, Rossen Valkanov, Jiang Wang en Toni Whited wonen. Na het passeren van de vereiste examens, studenten beginnen aan onderzoeksprojecten op hun eigen gedrag. In onze wekelijkse research seminar hebben de studenten de mogelijkheid om internationaal gerenommeerde wetenschappers presenteren hun state-of-the-art onderzoek te voldoen.

Bezoek www.vgsf.ac.at/application voor meer details en de link naar de online applicatie.

Josef Zechner,
Directeur van het PhD-programma

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Oostenrijk - Wenen, Wenen
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Contact school
Oostenrijk - Wenen, Wenen
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school