Phd chemische techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus vereist een 2: 1 of internationaal equivalent en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp, en een IELTS niveau 6.0 (5.5 in elk element). Het wordt meestal over een periode van ongeveer drie jaar voltooid.

Inrichting

Er zijn uitgebreide laboratoria met apparatuur van bank naar pilootschaal. Wij zijn een van de weinige afdelingen in het Verenigd Koninkrijk met toegang tot massaspectroscopie, scan elektronenmicroscopie en atoomkrachtmicroscopie en een virtual reality-suite waar u uw eigen complete verwerkingsinstallatie kunt bouwen en optimaliseren.

Nagraadse studenten hebben ook toegang tot onderzoeksvoorzieningen, waaronder een scala aan apparatuur, bijvoorbeeld:

  • Totale organische koolstof
  • Sterke zuurvertering van rotsen
  • Onderzoekstoestellen - multiphase flow
  • Druppelbuisoven
  • Flow in pijp rig
  • Magnetron centrum

Onderzoek ondersteuning

Ondersteuning voor postdoctorale onderzoeksstudenten wordt gecoördineerd via het faculteitsbureau. Elke promovendus heeft een hoofd academische begeleider en minstens een extra supervisor. Regelmatige formele toezichtvergaderingen, meestal een keer per maand, zullen plaatsvinden bij een of beide van uw leidinggevenden. Wij bieden ook academische adjunct-adviseurs en studenten PGR-reps die beschikbaar zijn als u een vraag hebt over procedures met betrekking tot onderzoeksstudies, zijn bezorgd over uw voortgang of de beschikbare faciliteiten.

Alle promovendi zijn ingeschreven in het Faculteit Ingenieursopleidingsprogramma, dit is een gestructureerd programma van opleidingstekening op formele externe kaders, zoals Joint Skills Statement, het Research Development Framework (RDF) en de Onderzoeksraad van de Onderzoeksraad. De Technische en Wetenschappelijke Onderzoeksraad (EPSRC) heeft ons faculteitsprogramma erkend als een sectorleider op het gebied van nagraadse onderzoeksontwikkeling en -opleiding.

De faculteit heeft uitstekende banden met de industrie en zorgt ervoor dat u overdraagbare vaardigheden ontwikkelt die in allerlei beroepen van voordeel zullen zijn. U heeft ook toegang tot het onderzoeksontwikkelingsprogramma van de Graduate School.

Carrière

Carrièremogelijkheden en werkgelegenheid

De Universiteit van Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, door de 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

De Universiteit van Nottingham wordt doorlopend uitgeroepen tot één van de meest gerichte universiteiten van Groot-Brittannië's vooraanstaande afgestudeerde werkgevers * en biedt u een start als het gaat om uw carriere.

Studenten binnen de faculteit zijn op het gebied van productiemanagers en directeurs, IT- en telecommunicatie professionals, bedrijfs-, onderzoeks- en administratief medewerkers, wetenschappelijke, ingenieurs- en productietechnici, natuur- en sociale wetenschappers, onderwijs- en onderwijsspecialisten, alsmede diverse andere technische rollen .

Toelatingseisen

  • Toelatingseisen: 2.1 (of internationaal equivalent) en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp
  • IELTS: 6.0 (niet minder dan 5,5 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder