Onderzoeksonderwerpen in civiele techniek kunnen gebaseerd zijn op structuren, geotechniek, vloeistofmeganica, transport, GPS-opmeting, wegmateriaal en veel andere aspecten.

Deze cursus vereist een 2: 1 of internationaal equivalent en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp, en een IELTS niveau 6.0 (5.5 in elk element). Het wordt meestal over een periode van ongeveer drie jaar voltooid.

Inrichting

Er zijn uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor postdoctorale onderzoeksstudenten in de twee onderzoeksafdelingen, waaronder die in het Pavement Research Building, het Nottingham Geospatial Institute en het Nottingham Center for Geomechanics.

Het Pavement Research Building is een op maat gebouwd £ 2,4m-centrum voor onderzoek en ontwikkeling op alle terreinen van de trottoirbouw; ontwerp, prestatie, onderhoud en materialen. Het bevat laboratoria voor het testen van asfalt-, beton-, bitumen-, aggregaten-, gerecycleerde en andere plaveiselmaterialen, evenals voorlopige bestrating.

Het Nottingham Geospatial Institute is een belangrijk multidisciplinair onderzoekscentrum met faciliteiten die betrekking hebben op geoinformatica en data-modellering, geospatiale intelligentie, interoperabiliteit en normen, locatie gebaseerde diensten en semantiek, redenering en cognitie.

Het Nottingham Center for Geomechanics (NCG) is een multidisciplinair onderzoekscentrum dat expertise uit de civiele, materialen- en mijnbouwtechniek brengt, en ook wiskunde om alle vormen van bodem- en rockgerelateerde problemen op te lossen in engineering design en constructie.

Er zijn twee laboratoria die de sleutelelementen vormen voor NCG. Dit zijn het laboratorium Bodemmechanica - voor het testen van 'zachte' aarde-deeltjesmaterialen, voornamelijk bodem- en korrelmaterialen en het laboratorium Rock-mechanica - voor het testen van rotsen, samen met materialen die worden gebruikt ter ondersteuning van rotsuitgravingen.

Uitgerust met een reeks moderne experimentele voorzieningen, zijn de laboratoria verantwoordelijk voor het ondersteunen van onderzoeksactiviteiten, opleiding voor zowel studenten als nagraadse en nagraadse studenten, en als basis voor commerciële testen en consultancy voor de industrie.

Onderzoek ondersteuning

Ondersteuning voor postdoctorale onderzoeksstudenten wordt gecoördineerd via het faculteitsbureau. Elke promovendus heeft een hoofd academische begeleider en minstens een extra supervisor. Regelmatige formele toezichtvergaderingen, meestal een keer per maand, zullen plaatsvinden bij een of beide van uw leidinggevenden.

Wij bieden ook academische adjunct-adviseurs en studenten PGR-reps die beschikbaar zijn als u een vraag hebt over procedures met betrekking tot onderzoeksonderzoek, zijn bezorgd over uw voortgang of de beschikbare faciliteiten.

Alle promovendi zijn ingeschreven in het faculteit Ingenieursopleidingsprogramma, dit is een gestructureerd programma van opleidingstekening op formele externe kaders, zoals Joint Skills Statement, Research Research Framework (RDF) en Raad van Bestuur. De Technische en Wetenschappelijke Onderzoeksraad (EPSRC) heeft ons faculteitsprogramma erkend als een sectorleider op het gebied van nagraadse onderzoeksontwikkeling en -opleiding.

Toelatingseisen

Toelatingseisen: 2.1 (of internationaal equivalent) en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp IELTS: 6,0 (niet minder dan 5,5 in elk element)

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
4,350 GBP
UK / EU-kosten £ 4.300; Internationale kosten: £ 21.060
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
dec 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2020
Aanmeldingslimiet