Lees de Officiële Beschrijving

Wereldleiders in ontwikkelingsstudies

IDS is een toonaangevende internationale instelling voor ontwikkelingsonderzoek, onderwijs en leren, en impact en communicatie, gevestigd aan de Universiteit van Sussex. De Universiteit van Sussex staat op de eerste plaats in de wereld voor ontwikkelingsstudies. Deze QS World Ranking weerspiegelt de sterke reputatie en kwaliteit van het onderzoeks- en cursusaanbod op de hele campus, ook door IDS.

Onderzoek bij IDS

IDS is gewijd aan onderzoek naar processen van sociale, politieke en economische ontwikkeling en verandering om problemen van armoede en ontwikkelingsgerelateerde problemen in lokale, nationale en mondiale gebieden te begrijpen. Via ons onderzoek willen we onze visie van gelijkwaardige en duurzame samenlevingen bereiken, zowel lokaal als wereldwijd, waar iedereen veilige, vervullende levens kan leven zonder armoede en onrecht.

Ons onderzoek wordt vormgegeven door onze onderscheidende benadering van 'geëngageerde uitmuntendheid'. Dit betekent dat de kwaliteit en impact van ons werk afhangt van ons samenwerken met regeringen, internationale ngo's, lokale maatschappelijke organisaties, burgers, onderzoekers in het land, donoren, bedrijven en vele anderen om positieve verandering te bereiken, strategisch te worden geïnformeerd door hoge kwaliteit - en operationeel relevant - onderzoek en bewijs.

Plekken om te studeren

We zijn op zoek naar PhD-onderzoekers die geïnteresseerd zijn in het werken aan projecten die reageren op de volgende mondiale uitdagingen en hun kruispunten:

  • ongelijkheden verminderen
  • het versnellen van duurzaamheid
  • bouwen aan inclusieve en veilige samenlevingen.

We zijn vooral geïnteresseerd in werk dat blijk geeft van originaliteit bij het aanpakken van onderwerpen die verband houden met het werk van onze onderzoeksclusters, namelijk: zaken, steden, conflicten, digitaal, gender, governance, groene transformaties, gezondheid, participatie, macht, hulpbronnenpolitiek en rurale futures.

Future Careers

IDS-promovendi zijn gaan werken als ministers in nationale regeringen, hooggeplaatste functionarissen in ontwikkelingsorganisaties zoals UNDP en de Wereldbank, ambtenaren, leiders van maatschappelijke organisaties zoals Mama Cash en Action Aid en vooraanstaande academici aan universiteiten de wereld. Ze werken allemaal aan het definiëren en oplossen van enkele van 's werelds meest urgente wereldwijde uitdagingen. Uw tijd bij IDS zal u zowel van de theoretische kennis, onderzoeksmethoden als praktische vaardigheden voorzien om een ​​echt verschil te maken in het tot stand brengen van transformatieve verandering.

Bloeiende onderzoeksgemeenschap

Het Instituut huisvest op elk moment ongeveer 240 personeelsleden en 260 studenten. Maar de IDS-community strekt zich veel verder uit en omvat een uitgebreid netwerk van meer dan 360 partners , 3.000 alumni en honderden voormalige medewerkers. Alle PhD-onderzoekers maken integraal deel uit van deze community en hebben toegang tot onderzoeks-, kennis-, communicatie- en onderwijsmogelijkheden en betrokkenheid bij de IDS-medewerkers, evenals een uitgebreide reeks seminars die wordt gepresenteerd door toonaangevende ontwikkelaars en professionals.

Toezicht en beoordeling

Elke doctoraatsonderzoeker heeft minimaal twee begeleiders. Tijdens het sollicitatieproces identificeert u uw voorkeursbegeleiders. Potentiële supervisors kunnen worden geïdentificeerd door in onze directory te zoeken. Het aantal uren formele supervisie varieert in de loop van het doctoraat, afhankelijk van de student, de supervisor en het soort onderzoek. IDS publiceert een Memorandum of Understanding waarin de verwachtingen met betrekking tot toezicht worden uiteengezet. Tijdens je doctoraat wordt van je verwacht dat je twee seminars geeft aan de IDS-gemeenschap. De eerste, aan het einde van het eerste jaar, wordt het onderzoeksoverzichtsseminar genoemd en dit geeft een overzicht van uw doctoraatsplannen voordat u begint met veldwerk. De tweede komt halverwege jaar 3. Dit wordt het Work in Progress Seminar genoemd en het richt zich op de onderzoeksresultaten en algemene argumenten die in het proefschrift zijn gemaakt.

Je PhD-cursus wordt onderzocht door proefschrift en viva. De scriptie mag niet langer zijn dan 80.000 woorden. Deze limieten bevatten voetnoten en bibliografie, maar zijn exclusief bijlagen.

"IDS biedt doctoraatsonderzoekers een verrijkende omgeving met toegang tot een breed scala aan experts met verschillende disciplinaire achtergronden. De IDS-gemeenschap is altijd bruisende van energie en een verplichting om moeilijke vragen te beantwoorden en dit maakt het een opwindende plaats om onderzoek te doen. Ik voel me vooral gezegend om deel uit te maken van een ondersteunende groep leeftijdsgenoten die bij elke bocht leiding geven. "Dina Zayed, IDS PhD Scholarship Researcher

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
15,100 GBP
voor buitenlandse studenten
Deadline
Vraag informatie aan
We consider applications throughout the year
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
We consider applications throughout the year
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
We consider applications throughout the year
Einddatum