Phd Duitse en Franse filosofie

Faculty of Humanities, Charles University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd Duitse en Franse filosofie

Faculty of Humanities, Charles University

Dit doctoraal onderzoek zal worden toegekend aan de aanwezigheid en afstandsonderwijs. Het kan van toepassing zijn op iedereen die geïnteresseerd is in het gebied van klassieke en moderne Duitse filosofie, de Franse filosofie van de 19e eeuw waren. en 20 Eeuw, de Franse en Duitse fenomenologie en de huidige internationale ontvangst van deze filosofieën zijn geïnteresseerd in de opvangvoorzieningen (benodigde documenten s. aan u.).

Het curriculum van de promovendi in dit programma zullen, tijdens de twee jaar durende studie (minimale duur) moeten worden gemaakt voor: In aanvulling op de productie van ten minste drie papers na de verplichte vakken, volgens Accreditatie deze zijn ten minste drie tot gepubliceerde artikelen, deelname aan ten minste drie conferenties en ten minste twee thematisch verbonden zijn in het kader van het proefschrift onderzoek in het buitenland. De laatste studie is om de bovengenoemde diensten, het indienen van het proefschrift en in hun verdediging in het kader van een promotie onderzoek aan te tonen. De laatste succesvolle doctorale toegestaan ​​de titel Ph.D. leiden.

Informatie over de selectie en de selectiecriteria voor het academisch jaar 2017/2018

De opname procedure bestaat uit: evaluatie van het project van het proefschrift door de Admission Commissie (maximaal 5 punten). De criteria zijn de relevantie van het project in termen van het profiel van het onderwerp "Duitse en Franse filosofie", de inhoudelijke samenhang van het project, de haalbaarheid, voldoende aantal SMS-bronnen en de expertise van de kandidaat. Herziening van eerder onderzoek activiteiten van de aanvrager (maximaal 5 punten).

Voorwaarden voor toelating

Om een ​​verklaring inschrijven voor doctorale studies is het noodzakelijk om 30. 4. 2017, en ze moeten de volgende toeslagen worden ingediend:

  1. Project overzicht van het proefschrift met de bepaling van het onderzoeksgebied en duidelijke formulering van het project om problemen thematizing, en met de vaststelling van de procedure en processtappen.

  2. Een voorlopige lijst van teksten of de auteurs of bronnen die worden gebruikt voor het proefschrift, de volgende structuur: a) reeds geforschten teksten, b) de tekst of Auteurs of bronnen waaruit de kandidaat wil om uit te gaan in zijn proefschrift.

  3. Private filosofische tekst (reeds gepubliceerd of geschreven onder de vorige studie).

  4. Een Curriculum Vitae met publicatielijst.

  5. Schriftelijke toestemming van het werk Hoofd mitder leiding van het proefschrift.

Het project moet met het hoofd van het proefschrift worden overeengekomen. De dirigent is ofwel een lid van de Professional bestuur van de faculteit of op de lijst van de hoofden van stellingen, die door de Professional Board werd goedgekeurd.

Een document op een hogeschool of universiteit afstuderen die overeenkomt met de titel Master (uiterlijk 30. 9. 2017 wordt ingediend).

Opnameomstandigheden:

  • Afronding van een masteropleiding of volgende masteropleiding.

  • Kandidaten moeten hun project schets van het proefschrift onder een intakegesprek verklaren.

  • Voltooi het intakegesprek met succes.

Informatie over de handhaving van de afgestudeerden

De doctor in de Duitse en Franse filosofie opgeleid voor de onafhankelijke wetenschappelijk werk in de academische veld als een activiteit in het kader van de politieke en culturele instellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
2,000 EUR
€ 2000 (54 000 CZK) / jaar
Locations
Tsjechië - Prague 5, Prague
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tsjechië - Prague 5, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan