Phd duurzame energietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onderwerpen die onder de aandacht komen, zijn onder meer:

 • Gecombineerde warmtekrachtinstallaties
 • Koeltechnologieën
 • Warmte stroom cycli
 • energie opslag
 • Eco-steden / slimme steden
 • Duurzame bouwmaterialen
 • Voertuigen, transport en verontreiniging
 • Fotovoltaïsche thermische systemen; Zonne-energie systemen (bijv. Zonne-energie koeling); windenergie
 • Zonnewater ontziltingssystemen
 • Duurzaam afvalbeheer en verwijdering
 • Schone fossiele brandstof- en koolstofafvangstechnologieën

Deze cursus vereist een 2: 1 of internationaal equivalent en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp, en een IELTS niveau 6.0 (5.5 in elk element).

Het wordt meestal over een periode van ongeveer drie jaar voltooid.

Inrichting

U heeft toegang tot computerapparatuur, compleet met de software die u nodig heeft, bouwtechnologielaboratoria en technische workshop, digitale fabricage suite en modelbouw workshop bieden u extra hulpmiddelen voor onderzoeksanalyse.

Het Marmont Centrum voor Hernieuwbare Energie bevat onderzoekslaboratoria die zijn uitgerust met een verscheidenheid aan technologieën, waaronder fotovoltaïsche panelen, zonnecollectoren, lichte buizen, windturbines en grondbron warmtepompen. Het Sustainable Research Building (SRB) is ontworpen om te dienen als een voorbeeldbouw, waarbij state-of-the-art technieken voor milieuvriendelijke en duurzame constructies worden aangetoond.

Het gebouw biedt laboratorium-, kantoor- en seminaraccommodatie en de ruimten zijn geconfigureerd om een ​​aantal verschillende verwarmings-, koel- en ventilatiestrategieën te ondersteunen. Geïntegreerde technologieën omvatten fotovoltaïsche (PV), zonne-energie collectoren, windturbines, gecombineerde warmte en kracht systemen, lichte buizen, zelfreinigende ramen en regenwater collectie systemen.

Het Creative Energy Homes Project is een showcase van innovatieve, state-of-the-art energie-efficiënte woningen van de toekomst. Zes woningen die op de University Park Campus zijn gebouwd, worden ontworpen voor verschillende mate van innovatie en flexibiliteit om het testen van verschillende aspecten van moderne bouwmethoden toe te laten. Het project streeft naar duurzame ontwerpidees en bevordert nieuwe manieren om betaalbare, milieuvriendelijke woningen te bieden die innovatief zijn in hun ontwerp.

Verscheidene internationale bedrijven waaronder EOn, BASF en Tarmac hebben financiering voor het project verstrekt. Het Environmental Education Center (EEC) - design studio - is een complex van drie eengezinswings en een twee verdiepingen blok met een binnenplaats in het centrum. Het ontwerp van de EEG behandelt praktische problemen, waaronder duurzaamheid, laag onderhoud en lage energie. Het dak is geïntegreerd met 18 kWp PV.

De workshops van de faculteit omvatten een model-making faciliteit en een digitale fabricage suite met 3D-router, 3D printer en laser cutter.

Onderzoek ondersteuning

Ondersteuning voor postdoctorale onderzoeksstudenten wordt gecoördineerd via het faculteitsbureau. Elke promovendus heeft een hoofd academische begeleider en minstens een extra supervisor. Regelmatige formele toezichtvergaderingen, meestal een keer per maand, zullen plaatsvinden bij een of beide van uw leidinggevenden.

Wij bieden ook academische adjunct-adviseurs en studenten PGR-reps die beschikbaar zijn als u een vraag hebt over procedures met betrekking tot onderzoeksonderzoek, zijn bezorgd over uw voortgang of de beschikbare faciliteiten. Alle promovendi zijn ingeschreven in het faculteit Ingenieursopleidingsprogramma, dit is een gestructureerd programma van opleidingstekening op formele externe kaders, zoals Joint Skills Statement, Research Research Framework (RDF) en Raad van Bestuur.

De Technische en Wetenschappelijke Onderzoeksraad (EPSRC) heeft ons faculteitsprogramma erkend als een sectorleider op het gebied van nagraadse onderzoeksontwikkeling en -opleiding. De faculteit heeft uitstekende banden met de industrie en zorgt ervoor dat u overdraagbare vaardigheden ontwikkelt die in allerlei beroepen van voordeel zullen zijn. U heeft ook toegang tot het onderzoeksontwikkelingsprogramma van de Graduate School.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: 2.1 (of internationaal equivalent) en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp
 • IELTS: 6.0 (niet minder dan 5,5 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder