Het betrokken onderzoek kan een reeks disciplines omvatten, waaronder geospatiale engineering en monitoring; fotogrammetrie en afstandswaarneming; de technologie en toepassingen van satellietnavigatiesystemen, zoals GPS en Galileo; geïntegreerde positioneringstechnologie; milieu en atmosferische monitoring; fysieke en ruimte geodesie.

Dit doctoraat is gevestigd in het Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Deze cursus vereist een 2: 1 of internationaal equivalent en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp, en een IELTS niveau 6.0 (5.5 in elk element). Het wordt meestal over een periode van ongeveer drie jaar voltooid.

Inrichting

NGI is een toonaangevend interdisciplinair onderzoeks- en opleidingsinstituut, gespecialiseerd in ruimtelijke en locatiegebaseerde wetenschap en techniek, met behulp van de technologieën van satellietpositionering, afstandsmetingsystemen en geïntegreerde sensortechnologieën.

NGI is gehuisvest in een doelgerichte faciliteit met een breed scala aan moderne apparatuur, waardoor toegang wordt verleend tot de nieuwste technologieën en betrokkenheid bij vooraanstaande onderzoek, bijvoorbeeld:

 • GNSS
 • geïntegreerde sensoren
 • fotogrammetrie en laser scanning
 • locatie gebaseerde diensten
 • remote sensing
 • deformatie monitoring
 • geospatiale engineering en intelligentie
 • ruimtelijke data-infrastructuur
 • alomtegenwoordige positionering en autonome systemen

Onderzoek ondersteuning

Ondersteuning voor postdoctorale onderzoeksstudenten wordt gecoördineerd via het faculteitsbureau. Elke promovendus heeft een hoofd academische begeleider en minstens een extra supervisor. Regelmatige formele toezichtvergaderingen, meestal een keer per maand, zullen plaatsvinden bij een of beide van uw leidinggevenden.

Wij bieden ook academische postdoctorale adviseurs en studenten PGR-reps zijn beschikbaar als u een vraag hebt over procedures met betrekking tot onderzoeksstudie, zijn bezorgd over uw voortgang of de beschikbare faciliteiten.

Alle promovendi zijn ingeschreven in het Faculteit Ingenieursopleidingsprogramma, dit is een gestructureerd programma van opleidingstekening op formele externe kaders, zoals Joint Skills Statement, het Research Development Framework (RDF) en de Onderzoeksraad van de Onderzoeksraad.

De Technische en Wetenschappelijke Onderzoeksraad (EPSRC) heeft ons faculteitsprogramma erkend als een sectorleider op het gebied van nagraadse onderzoeksontwikkeling en -opleiding.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: 2.1 (of internationaal equivalent) en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp
 • IELTS: 6.0 (niet minder dan 5,5 in elk element)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
dec 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
4,350
UK / EU-kosten £ 4.300; Internationale kosten: £ 21.060
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
dec 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
apr 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2020
Aanmeldingslimiet

okt 2019

dec 2019

feb 2020

apr 2020

Juni 2020