Onderwerpen die op dit gebied van onderzoek vallen omvatten:

 • Lage / nul koolstofgebouwen
 • eco-gebouwen; Warmteterugwinningssystemen
 • Computer modellering en bouwfysica
 • akoestiek
 • verlichting
 • Warmte-overdracht en 2-fase stroom
 • Bouwdiensten (bijv. Verwarming, koeling, airconditioning)
 • Binnenomgevingskwaliteit (bijv. Thermisch comfort en luchtkwaliteit)
 • Ventilatie / natuurlijke ventilatie
 • Thermische modellering
 • Post bezetting evaluatie
 • biomimetics

Deze cursus vereist een 2: 1 of internationaal equivalent en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp, en een IELTS niveau 6.0 (5.5 in elk element). Het wordt meestal over een periode van ongeveer drie jaar voltooid.

Inrichting

Studenten zijn uitgerust met extra instrumenten voor onderzoeksanalyse, waaronder computerfaciliteiten (met alle benodigde software), laboratoria voor bouwtechnologieën en technische workshops, een digitale fabricage-suite en modelfabriek.

Het Marmont Centrum voor Hernieuwbare Energie herbergt onderzoekslaboratoria die uitgerust zijn met technologieën, waaronder fotovoltaïsche panelen, zonnecollectoren, lichte buizen, windturbines en grondbronpompverwarmingen. Het Sustainable Research Building (SRB) is ontworpen om te dienen als een voorbeeldbouw, waarbij state-of-the-art technieken voor duurzame en milieuvriendelijke bouwwerken worden aangetoond. U profiteert ook van het gebruik van laboratorium, kantoor, seminar en accommodatie die zijn geconfigureerd om een ​​aantal verschillende verwarmings-, koel- en ventilatiestrategieën te ondersteunen. Geïntegreerde technologieën omvatten fotovoltaïsche (PV), zonne-energie collectoren, windturbines, gecombineerde warmtekrachten, lichtpijpen, zelfreinigende ramen en regenwaterinzamelingssystemen.

Het Creative Energy Home-project is een innovatieve, state-of-the-art energie-efficiënte woning van de toekomst. Het project streeft naar duurzame ontwerpidees en bevordert nieuwe manieren om betaalbare, milieuvriendelijke woningen te bieden die in hun ontwerp zijn vernieuwd. Verscheidene internationale bedrijven waaronder EoN, BASF en Tarmac hebben financiering voor het project verstrekt.

De workshops omvatten een model-making faciliteit en digitale fabricage suite met 3D-router, 3D printer en laser cutter.

Onderzoek ondersteuning

Ondersteuning voor postdoctorale onderzoeksstudenten wordt gecoördineerd via het faculteitsbureau. Elke promovendus heeft een hoofd academische begeleider en minstens een extra supervisor. Regelmatige formele toezichtvergaderingen, meestal een keer per maand, zullen plaatsvinden bij een of beide van uw leidinggevenden. Wij bieden ook academische adjunct-adviseurs en studenten PGR-reps die beschikbaar zijn als u een vraag hebt over procedures met betrekking tot onderzoeksonderzoek, zijn bezorgd over uw voortgang of de beschikbare faciliteiten.

Alle promovendi zijn ingeschreven in het faculteit Ingenieursopleidingsprogramma, dit is een gestructureerd programma van opleidingstekening op formele externe kaders, zoals Joint Skills Statement, Research Research Framework (RDF) en Raad van Bestuur. De Technische en Wetenschappelijke Onderzoeksraad (EPSRC) heeft ons faculteitsprogramma erkend als een sectorleider op het gebied van nagraadse onderzoeksontwikkeling en -opleiding.

De faculteit heeft uitstekende banden met de industrie en zorgt ervoor dat u overdraagbare vaardigheden ontwikkelt die in allerlei beroepen van voordeel zullen zijn. U heeft ook toegang tot het onderzoeksontwikkelingsprogramma van de Graduate School.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: 2.1 (of internationaal equivalent) en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp
 • IELTS: 6.0 (niet minder dan 5,5 in elk element)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
dec 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
4,350 GBP
UK / EU-kosten £ 4.300; Internationale kosten: £ 21.060
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
dec 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
apr 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2020
Aanmeldingslimiet

okt 2019

dec 2019

feb 2020

apr 2020

Juni 2020