Phd geografie

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd geografie

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Onderzoeksoverzicht

Een leidend centrum van postdoctoraal onderwijs en onderzoek, de School of Geography heeft internationaal erkende sterke punten in de discipline.

Een promovendus is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend aan de succesvolle afronding van begeleid onderzoek, mondeling examen en afstudeeropdracht.

Geografie onderzoeksgebieden omvatten:

Culturele en historische geografie

Gevormd door en vormgeven van bredere ontwikkelingen in de kunst, de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen

 • Culturen van het Landschap
 • Historische geografie van Rijk, milieu en gezondheid
 • Geschiedenissen van geografische en milieu Kennis

Economische werelden

Analyse van economische verschijnselen in de hedendaagse globalisering in de geografie en de bredere sociale wetenschappen bevorderen

 • Geld
 • Kennis
 • Bodies
 • Waarde

Milieu en Maatschappij

Gericht op onderwerpen op de omgeving van de maatschappij-maatschappij in verschillende geografische contexten en weegschalen

 • Landelijk en Urban Land Management
 • Landbouw, Voedsel en Bosbouw
 • Duurzaam gebruik en beheer van de Water
 • Gezondheid en Milieu

Geowetenschappen

Leidend onderzoek in aarde- en milieuzystemen over een reeks ruimtelijke en temporale schalen; onderzoeken patronen en processen binnen de biosfeer, atmosfeer, hydrosfeer en lithosfeer om afleidingen te maken over verleden, heden en toekomstige veranderingen

 • Biogeografie
 • Milieu reconstructie
 • informatica
 • Watervoorraden

Onze studenten zijn sterk geïntegreerd in ons onderzoek, dragen bij aan alle activiteiten en reflecteren de internationale reikwijdte van ons werk.

Belangrijkste feiten

 • Top 50 wereldwijd voor geografie in de QS World University Rankings per onderwerp 2017
 • 75% van de onderzoeksresultaten is wereldwijd of internationaal uitstekend beschouwd in het recentste Research Excellence Framework
 • 100% geography too postgraduates beveiligd werk of verdere studie binnen zes maanden na afstuderen

Inrichting

Schoolfaciliteiten

Naast de IT-diensten van de universiteit wordt u voorzien van uw eigen bureau en laptop, en u kunt gebruik maken van fotokopie- en telefoonfaciliteiten. De school heeft ook een aantal gespecialiseerde faciliteiten, afhankelijk van uw behoeften of onderzoeksgebied.

bibliotheekvoorzieningen

De Hallward Bibiotheekfonds alle belangrijke geografie publicaties en tijdschriften. Onze bibliotheek faciliteiten geopend lange uren en omvatten gebieden voor groepswerk, individuele en stille studie.

Hogeschool

De Graduate School voorziet in de behoeften van postdoctorale studenten over de universiteit en biedt onderzoekstraining en -ontwikkeling voor postgraduates en vroege carrière onderzoekers.

U heeft toegang tot een toegewijde ruimte op het universiteitspark, dat computerstations, wifi, studie en sociale ruimtes, en keukenfaciliteiten omvat.

Onderzoek ondersteuning

Research seminars

Postdoctorale studenten worden geïntegreerd in de onderzoeksgemeenschap van de school door deel te nemen aan onderzoeksseminars die worden gegeven door sprekers te bezoeken, en onderzoeksworkshops door leden van de school. Er is een actieve postdoctorale onderzoeksgroep in elk van de vier belangrijkste onderzoeksgebieden van de school.

financiering support

U krijgt een minimale jaarlijkse subsidievergoeding van £ 500 en wordt aangemoedigd om een ​​aanvullende school- en universiteitsfinanciering aan te vragen voor het bijwonen van vergaderingen.

Teaching kansen

Tweede en derde jaar onderzoek studenten kunnen solliciteren om hun betaalde onderwijservaring te bouwen door middel van het leveren van vooropleidingen. Opleidingen over onderwijsmethoden worden aangeboden en het onderwijs is afhankelijk van beschikbaarheid en kan niet gegarandeerd worden.

Student Services

Student Services biedt een scala aan ondersteuning en informatie om uw studentervaring te verbeteren. Zij maken deel uit van een uitgebreid netwerk van universitaire diensten die academische en invaliditeitsondersteuning, counseling, financiële ondersteuning en kinderopvang omvat.

International Office

Het International Office zorgt ervoor dat EU en internationale studenten alle informatie hebben die zij nodig hebben om te leven en te studeren in Nottingham. Het biedt een welkom programma net voor het begin van het academiejaar.

Centrum voor Engels Taalonderwijs

Geaccrediteerd door de Britse Raad voor het onderwijzen van Engels in het Verenigd Koninkrijk, biedt het Centrum voor Engelstalige Taalonderwijs van de Universiteit hoogwaardige voorbereiding en ondersteuning in het Engels, evenals een sociaal programma voor haar studenten.

Students 'Union

De studentenvereniging is een belangrijke bron van ondersteuning met hun eigen Studentenadviescentrum en toegewijde postdoctorale ambtenaar.

Onderzoeker Development Programme

In nauwe samenwerking met de academische scholen, de Graduate School toegewijde training team een ​​bijdrage leveren aan de faculteit specifieke en doctorale opleidingen. Ze leveren core training in overeenstemming met de normen die door de belangrijkste onderzoekers van het Verenigd Koninkrijk door hun onderzoeker ontwikkelingsprogramma zijn uiteengezet.

Naast het helpen van het ontwikkelen van uw onderzoeksvaardigheden biedt dit u mogelijkheden om uw communicatievaardigheden, carrièremogelijkheden, tijdsbestuur en ondernemerschap te verbeteren en samen met andere onderzoekers uit andere disciplines samen te werken en te werken.

Vind een promotor

U krijgt twee toezichthouders toegewezen die geschikt zijn voor uw vakgebied. Zorg ervoor dat we een toezichthouder hebben die een interesse heeft in uw voorgestelde onderzoeksgebied alvorens te solliciteren. Details van onderzoeksleiders aan de universiteit zijn ook te vinden in ons onderzoek A tot Z.

Individuele projecten kunnen gebaseerd zijn op een van de onderzoeksthema's of doorkruisen tussen onderzoeksgroepen, en studenten kunnen leidinggevenden hebben uit meer dan één groep.

Carrière

Veel van onze promovendi blijven op academisch gebied, ofwel aan de Universiteit van Nottingham of elders. Andere recente afgestudeerden zijn aan het werk geweest voor organisaties zoals het Milieuagentschap, Centrum voor Ecologie en Hydrologie, Experian, de Bosbouwcommissie en bedrijfs- en professionele dienstverleners.

Werkbaarheid en gemiddeld startloon

100% van de afgestudeerden van de School of Geography die beschikbaar waren voor werkverband beveiligd werk of verdere studie binnen zes maanden na afstuderen. £ 25.721 was het gemiddelde aanvangsalaris, met de hoogste £ 29.847. *

* Bekende bestemmingen van fulltime thuis postgraduates 2015/16. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van die in voltijdse werk in het Verenigd Koninkrijk.

Carrière en professionele ontwikkeling

Of u nu uw carrièremogelijkheden wilt verbeteren of uw kennis ontwikkelt, kan een postgraduaat diploma van de Universiteit van Nottingham helpen om u te helpen waar u wilt zijn.

De universiteit's bekroonde Carrières en Employability Service biedt gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding terwijl u studeert en voor het leven na het afstuderen. Zij zullen u helpen bij het verkennen en plannen van uw volgende carrierebeweging door middel van reguliere evenementen, werkgeversgerichte vaardigheden, plaatsingsmogelijkheden en een-tot-een-discussies.

Toelatingseisen

Masters (of internationaal equivalent) in een relevante discipline, met een gemiddelde van 60% of hoger; aanvragers met een 2: 1 (of internationaal equivalent) of andere geschikte kwalificaties en / of minstens twee jaar relevante relevante beroepservaring

Eisen Engels taal

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6,0 in elk element)

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,300 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates