Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht

De dokter van de holocaust- en volksmoordstudie van Gratz College is ontworpen voor studenten die al een diploma behalen in de holocaust- en volksmoordstudies, geschiedenis of andere gerelateerde discipline. Doktorale studenten gaan in een meta-studie van volksmoord begrijpen om het fenomeen te begrijpen vanuit een breed scala aan academische benaderingen - historisch, sociologisch, geografisch, psychologisch, juridisch, theologisch en wetenschappelijk - hun dissertaties te informeren, terwijl ze belangrijke literatuur onderzoeken en diepgaand onderzoek uitvoeren origineel onderzoek in het veld.

curriculum Kaart

Totaal Degree = 48 studiepunten

Vereiste kerncursussen = 21 studiepunten

 • Onthullen van de onderliggende genocide
 • Geslacht en Volksmoord II
 • Volksmoord in de moderne wereld
 • Volkerenmoord en Internationaal recht
 • Een geografische aanpak bij de studie van de holocaust
 • De psychologie en de sociologie van altruïsme en redding
 • Post-Genocide Theology

Keuzevakken = 9 studiepunten

Studenten zullen 3 keuzevakken nemen om hun kennisbasis aan te vullen en verder te verbeteren in specifieke belangenrelaties met betrekking tot onderzoek of comps uit een keuze van minstens 6 cursussen.

Onderzoeksvereiste = 3 studiepunten

Alle studenten worden verplicht om het Doelonderzoekseminarium te volgen ter voorbereiding van het proefschrift, zoals hieronder beschreven.

Seminaries = 6 studiepunten

Seminarie A: Actuele onderwerpen

Studenten zullen een tijdig onderwerp bespreken in een seminar met een faculteitslid of gastprofessor als onderdeel van het vereiste cursuswerk. Cursusonderwerpen worden zo nodig ontwikkeld en bijgewerkt met de huidige kwesties in het Seminar B: Concept Paper Seminar

Studenten zullen conceptdocumenten delen met collega Ph.D. leerlingen om hun kritiek op hun onderzoeksplannen verder te verbeteren en te leren van het onderzoek van hun collega's.

* Studenten zullen verplicht zijn om een ​​vreemde taal te lezen die relevant is voor hun onderzoek.

** Studenten zullen verplicht zijn om een ​​(geen krediet) academische schrijfcursus te nemen

VERHANDELING: 9 studiepunten

Concept Paper: 3 studiepunten: Het concept paper concentreert zich op het formuleren van de onderzoeksvragen en het schrijven van het concept papier. Zodra de afstudeeradviseur tevreden is met de resultaten, wordt het conceptpapier ter goedkeuring voorgelegd aan de Programma Chair. Deze goedkeuring moet verkregen worden voordat er in het voorstelfase van het proefschrift werk kan worden gedaan.

Voorstel: 3 studiepunten: De inhoud van het voorstel omvat de methodologie en inhoud van elk hoofdstuk, inclusief een grondige evaluatie van de literatuur die het proefschrift ondersteunt of refereert. Zodra goedkeuring is ontvangen van de proefschriftadviseur en programmastoel, kan de student verdergaan met de laatste fase van het schrijven van de proefschrift.

Dissertatieverslag: 3 studiepunten: Het eindverslag omvat de inzameling en implementatie van gegevens, samen met aanbevelingen voor verder onderzoek, indien van toepassing.

57440_ScreenShot2017-09-28at21.56.01.png

Toelatingsvoorwaarden

 • Online aanvraag en $ 50,00 aanmeldingsvergoeding
 • Magistergraad van een regionaal geaccrediteerde instelling met een minimum GPA van 3,0
 • 3 Brieven van aanbeveling
 • Officiële transcripties van alle hoger onderwijsinstellingen zijn aanwezig
 • Huidige cv
 • Persoonlijke verklaring
 • Persoonlijk interview - via Skype of persoonlijk
 • Schrijven steekproef
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019