phd in astrofysische wetenschappen en technologie

Er is nog nooit een meer opwindende tijd om het heelal buiten de grenzen van de aarde te bestuderen. Een nieuwe generatie van geavanceerde op de grond en in de ruimte gestationeerde telescopen en een enorme toename in rekenkracht zijn waardoor een gouden tijdperk van de astrofysica. RIT doctoraatsprogramma in astrofysische wetenschappen en technologie richt zich op de onderliggende fysica van verschijnselen buiten de aarde en in de ontwikkeling van de technologie, instrumenten, analyse en modellen die de volgende grote stappen gezet in het veld mogelijk. De multidisciplinaire nadruk van dit programma onderscheidt het van conventionele astrofysica graduate programma's op de traditionele universiteiten.

Toelatingseisen

Toelating tot de MS of Ph.D. programma vereist een kandidaat om een ​​baccalaureaat in de natuurkunde, wiskunde, informatica, of techniek te houden op een regionaal erkende hogeschool of universiteit. Voor studenten met een bachelordiploma in een ander gebied of een gebrek aan adequate academische voorbereiding, kan de brug en de stichting cursussen die nodig zijn voorafgaand aan de volledige toelating zijn. Om in aanmerking voor toelating, moet een kandidaat:

  • een minimum undergraduate GPA van 3,2 van 4,0 in undergraduate werk in wiskundige, wetenschap, techniek en computer vakgebieden,
  • indienen transcripten (in het Engels) van alle voorgaande hogeschool / universitair niveau studie,
  • indienen twee brieven van aanbeveling,
  • indienen scores van de Graduate Record Exam (GRE), en
  • Voltooi een afgestudeerde aanvraag.

De aanvragers wier moedertaal een andere is dan het Engels moet uit de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) onderzoek om sterke taalvaardigheid in het Engels aan te tonen scores. Een score van ten minste 550 (paper-based), 213 (computer-based), of 79 (Internet-based) is vereist. Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) scores zullen in de plaats van de TOEFL-examen worden aanvaard. Minimum scores variëren, maar het absolute minimum score die nodig is voor onvoorwaardelijke acceptatie is 6,5.

tijd beperkingen

Alle kandidaten voor de Ph.D. moet continue inschrijving te houden tijdens de onderzoeksfase van het programma. Normaal gesproken, full-time studenten voltooien van de opleiding voor het doctoraat in ongeveer vier tot vijf jaar. Een totaal van zeven jaar is toegestaan ​​om aan de eisen te voltooien na de eerste poging het examen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 7 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet