Phd in biotechniek

Northern Arizona University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in biotechniek

Northern Arizona University

Onze PhD in Bioengineering richt zich op het gebied van biomaterialen en biomechanica. Deze interdisciplinaire programma biedt een brede onderzoek perspectief dat is gebaseerd op de expertise van onze faculteit van unieke disciplines.

Nadruk gebieden omvatten:

 • biofysica
 • Energiezuinig remote sensing
 • Engineering van kunstmatige planten
 • milieu-endocrinologie
 • Informatica en Informatica
 • Muscle-achtige bediening en Wearable Robotics
 • Novel biomaterialen
 • Wond genezen

Wat zal u profiteren van onze Program

Het doel van dit programma is om toekomstige industrie en onderzoek leiders onderwijzen in bioengineering door middel van een integrale en interdisciplinaire aanpak. Studenten zullen geavanceerde opleiding in het onderzoek krijgen door middel van gerichte cursussen en expertise te ontwikkelen in het verzamelen, analyseren, interpreteren en presenteren van gegevens op een niveau dat geschikt is voor posities in industrieel onderzoek en ontwikkeling of de academische wereld.

Na het voltooien van de opleiding, studenten bereid zijn om een ​​carrière in de industrie, de overheid organisaties, non-profitorganisaties en universiteiten uit te voeren.

Leerresultaten

Studenten zullen de vaardigheden en kennis op te bouwen door middel van formele cursus werk en een originele proefschrift project. Het doel is om de vaardigheden van studenten te stimuleren om te identificeren en te synthetiseren fundamentele beginselen van biotechnologie en toe te passen voor complexe problemen. NAU afgestudeerden met een Ph.D. in Bioengineering zal de volgende leerresultaten zijn:

Kritisch denken: Demonstreer de mogelijkheid om graduate niveau kritisch denken vaardigheden toe te passen voor het formuleren en oplossen van geavanceerde biotechnologie problemen in de nadruk gebied (Biomaterials, biomechanica, biofysica, Informatica & Computing).

Interdisciplinair: Demonstreer de mogelijkheid informatie, data, technieken, instrumenten, perspectieven, concepten en / of theorieën te integreren van twee of meer disciplines aan fundamenteel begrip te bevorderen of om problemen die oplossingen vallen buiten het bestek van een enkele discipline of het gebied van onderzoek de praktijk op te lossen.

Onderzoek Ontwerp en uitvoering: Demonstreer de mogelijkheid om zelfstandig en creatief ontwerpen en uitvoeren van onderzoeken, met inbegrip van de synthese van de wetenschappelijke literatuur op het gebied van studie, het ontwerp van het proefschrift onderzoek, en de interpretatie van complexe kwantitatieve analyses.

Mondelinge communicatie: Demonstreren de mogelijkheid om de resultaten van een uitgebreid onderzoek daadwerkelijk communiceren via mondelinge presentaties.

Geschreven communicatie: Componeren en zich in zeer effectieve schriftelijke communicatie in bioengineering; tonen duidelijke argumentatie en logica in een verscheidenheid van de briefwisseling, met inbegrip van gepubliceerde artikelen en subsidieaanvragen.

Toelatingseisen

Uitstekende kandidaten voor dit doctoraat hebben een verdiende-scriptie op basis Master of Science degree in een bio-ingenieur, biologie, werktuigbouw, of op de juiste wijze in verband wetenschap. Direct binnenkomst in de PhD-programma van een Bachelor of Science zal worden beschouwd op een case-by-case basis voor voorbeeldige aanvragers.

Belangrijk: Alle aanvragers wordt verwacht dat zij contact (dwz e-mail communicatie of lab bezoek) met potentiële leden faculteit in het departement te maken voor het aanbrengen. Aanvragers moeten alleen van toepassing als een mentor akkoord gaat met de kandidaat te steunen.

Geld storten op uw graduate onderwijs

Een verscheidenheid aan financieringsmogelijkheden bestaan ​​om je opleiding te ondersteunen bij NAU:

 • Graduate assistentschappen
 • Onderwijs assistentschappen
 • onderzoek assistentschappen
 • Dienst Assistentschappen (buiten uw afdeling)
 • Praat met docenten in uw onderzoek discipline van tevoren op beschikbare onderwijs en onderzoek assistentschappen bespreken.
 • Presidential Fellowship Program
 • Financiële steun
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Locations
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Einddatum Vraag informatie aan