Doctor of Philosophy in Business Administration


We accepteren op dit moment aanvragen voor semester 1/2013. Beurzen zijn beschikbaar.


Doelstellingen van het programma: Om voor het bedrijfsleven en organisaties om te slagen in deze moderne omgeving, moeten ze mensen in dienst met de vereiste vaardigheden in bedrijfskunde en management. De gewenste vaardigheden omvatten uitstekende communicatieve vaardigheden, een goed begrip van de relaties tussen de belangrijkste prestatie-indicatoren van een organisatie en de bredere business issues, en die zijn innovatief en creatief problemen oplossen vaardigheden. Om dergelijke vaardigheden te behouden, hoeven managers niet alleen begrijpen van de huidige theorieën, methoden en technieken, maar ook bewust zijn van het onderzoek initiatieven en activiteiten die worden uitgevoerd op onderzoeksinstellingen die leiden tot nieuwe benaderingen in het management.

Om deze eisen DPUIC biedt een professionele Doctor of Philosophy in Business Administration PhD (BA) graad voor zakenman en leiders die willen een up-to-date inzicht in de informatie-technologie-rijke zakelijke omgeving te krijgen te voldoen. Dit programma is ook ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van geavanceerde management onderzoeksvaardigheden.


 
Studenten in dit programma zal:

  • Word uitzonderlijke beheerders en managers met academische en technische expertise op gebieden zoals bedrijfsvoering, human resource management, leiderschap, ondernemerschap, creativiteit, marketing, oplossen van problemen en het internationale bedrijfsleven.
  • Worden gekwalificeerd als midden-en senior managers dienen in overheidsdiensten en de particuliere sector.
  • Word beheerders en het management specialisten die kunnen blijven up-to-date met de vooruitgang van de administratieve en initiatieven in een informatie-rijke samenleving.
  • Word beheerders en het management specialisten met sterke onderzoeken vaardigheden.


Semesters:


Semester 1: augustus.-december.

Semester 2: januari-mei

Zomer: juni - augustus


 
Programma Tijdschema:

Zaterdag en zondag 9:00-04:00

Postgraduate Toepassingen Accepted: DPUIC accepteert Toelating Application gedurende het hele jaar; kan echter inkomende postdoctorale studenten pas beginnen hun studie in Semester 1 of Semester 2.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Dhurakij Pundit University's International College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juni 2019
Duration
3 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum