Phd in business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doctor of Philosophy in Business Administration


We accepteren op dit moment aanvragen voor semester 1/2013. Beurzen zijn beschikbaar.


Doelstellingen van het programma: Om voor het bedrijfsleven en organisaties om te slagen in deze moderne omgeving, moeten ze mensen in dienst met de vereiste vaardigheden in bedrijfskunde en management. De gewenste vaardigheden omvatten uitstekende communicatieve vaardigheden, een goed begrip van de relaties tussen de belangrijkste prestatie-indicatoren van een organisatie en de bredere business issues, en die zijn innovatief en creatief problemen oplossen vaardigheden. Om dergelijke vaardigheden te behouden, hoeven managers niet alleen begrijpen van de huidige theorieën, methoden en technieken, maar ook bewust zijn van het onderzoek initiatieven en activiteiten die worden uitgevoerd op onderzoeksinstellingen die leiden tot nieuwe benaderingen in het management.

Om deze eisen DPUIC biedt een professionele Doctor of Philosophy in Business Administration PhD (BA) graad voor zakenman en leiders die willen een up-to-date inzicht in de informatie-technologie-rijke zakelijke omgeving te krijgen te voldoen. Dit programma is ook ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van geavanceerde management onderzoeksvaardigheden.


 
Studenten in dit programma zal:

  • Word uitzonderlijke beheerders en managers met academische en technische expertise op gebieden zoals bedrijfsvoering, human resource management, leiderschap, ondernemerschap, creativiteit, marketing, oplossen van problemen en het internationale bedrijfsleven.
  • Worden gekwalificeerd als midden-en senior managers dienen in overheidsdiensten en de particuliere sector.
  • Word beheerders en het management specialisten die kunnen blijven up-to-date met de vooruitgang van de administratieve en initiatieven in een informatie-rijke samenleving.
  • Word beheerders en het management specialisten met sterke onderzoeken vaardigheden.


Semesters:


Semester 1: augustus.-december.

Semester 2: januari-mei

Zomer: juni - augustus


 
Programma Tijdschema:

Zaterdag en zondag 9:00-04:00

Postgraduate Toepassingen Accepted: DPUIC accepteert Toelating Application gedurende het hele jaar; kan echter inkomende postdoctorale studenten pas beginnen hun studie in Semester 1 of Semester 2.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are o ... Lees meer

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are obvious. Each year, hundreds of Thai students spend enormous sums of money to study in universities, colleges and schools overseas. Those with no financial means to go abroad have limited opportunities of getting a tertiary education in English at home. By making such courses available in Bangkok, DPUIC is able to meet their needs and save them time and money as well. Lees Minder