Phd in business administration

Okan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in business administration

Okan University

Okan University, Één van de meest vooraanstaande en onderscheiden foundation universiteiten in Turkije, is de thuisbasis van een divers undergraduate en graduate student lichaam van 14.000. Momenteel, Okan University heeft studenten uit 43 verschillende landen. Het biedt meer dan 138 undergraduate en graduate-programma's. De universiteit bestaat uit zes faculteiten, twee toegepaste wetenschappen scholen en drie graduate schools. De universiteit biedt ook een verscheidenheid aan tweejarige associate degree programma's die overeenkomen met de in-demand beroepsonderwijs kansen.

Okan University is gevestigd in Istanbul, de enige stad die de twee continenten, Europa en Azië omspant. Naast de belangrijkste campus op het Aziatische deel van Istanbul, met zijn moderne faculteitsgebouwen, woonplaats zalen en sociale voorzieningen, Okan University heeft drie andere campussen in centrale locaties op zowel Europese en Aziatische kanten van de stad.

De nieuwe wereldwijde business tijdperk van grenzeloze relaties vraagt ​​om een ​​nieuwe reeks van leidinggevende competenties. Okan University Business Administration doctoraat Program, Die haar programma dienovereenkomstig herzien, biedt een rijke selectie van concentratiegebieden om de unieke carrière behoeften van onze studenten te ontmoeten. Onze wereld-klasse faculteit leden met verschillende achtergronden zorgen voor een evenwicht tussen theorie en praktijk bij de uitvoering van het curriculum.

Wij streven ernaar om uitzonderlijke leidinggevende competenties inboezemen bij de diverse groep van studenten uit het Istanbul Business District en uit andere delen van Turkije als van internationale bedrijven. International zomer programma's worden ook aangeboden aan onze Business Ph.D. studenten om hun visie en kennis via wereldwijde exposure te breiden.

Okan University streeft er voortdurend naar de ontwikkeling van kennis te bevorderen, zowel nationaal als internationaal met zijn hoge kwaliteit studentgerichte onderwijs, geaccrediteerde opleidingen en de onderzoekscentra. Trouw aan haar motto, "Leider in University-Business Samenwerking", Okan University effectief combineert theorie en praktijk door het gebruik van vooraanstaande academisch personeel en deskundige professionals uit te nodigen om de leerlingen de les voor te bereiden op een succesvolle carrière. In nauwe samenwerking met verschillende bedrijfssectoren, heeft de universiteit curricula en stageprogramma's ontwikkeld voor haar studenten om hun inzetbaarheid vaardigheden te verbeteren.

Wij hechten grote nadruk op het ontwikkelen "Leren leren" vaardigheden van onze studenten om ze uit te rusten met de mogelijkheid om concurrerend te blijven in hun carrière. Strategische, innovatieve systemen en kritisch denken regelingen zijn essentiële onderdelen van ons curriculum, het verstrekken van brede leidinggevende competenties, alsmede de benodigde gereedschappen, technieken en middelen voor onze studenten om te slagen in de mondiale wereld van het bedrijfsleven.

Wij willen onze studenten om te overwegen Okan University Business Ph.D. als een investering om een ​​concurrentievoordeel professionele rand te krijgen en te genieten van een succesvolle carrière leven. Onze 's avonds en in het weekend lessen zijn ontworpen om tijd beheer van een professionele leven, gecombineerd met graduate onderwijs te vergemakkelijken.

Neem contact op met onze International Office voor toepassing voorwaarden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan