Collegegeld: Turks

Business Administration PhD-programma Yasar University is ontworpen om de hedendaagse zakelijke toepassingen en theoretische benaderingen die de basis voor deze toepassingen om onze studenten te voorzien en hen leiden om onderzoek te doen en bijdragen aan nationale en internationale bedrijfsleven en de academische literatuur over te brengen.

Het programma bestaat uit verplichte en selectieve cursussen die onze studenten in staat zich te specialiseren in specifieke gebieden. Cursussen aangeboden in verschillende specialiteiten gebieden motiveren onze studenten om interdisciplinair onderzoek te doen.

Er zijn drie gebieden van specialisatie voor Business Administration PhD-programma: - Accounting-Finance - Management- Organisatie - Productie, Marketing en Logistiek De taal van het doctoraat in Business Administration Program is Turkish Het programma is samengesteld op twee manieren: - Voor degenen die aanvaard met bachelor "Integrated PhD Program" - Voor degenen die worden geaccepteerd met Master of Science degree "PhD-programma" Studenten geaccepteerd voor "Integrated PhD Program" zijn verplicht om 7 belangrijkste verplichte vakken (21 credit-uren), 6 veld verplicht te voldoen cursussen (20 credit-uren) en 12 credit-uren van selectieve cursussen. Studenten slagen in vaardigheid examen moet een proefschrift te schrijven.

Studenten aanvaard voor "PhD Program", moet voldoen aan 23 credit-uren cursussen. Studenten slagen in vaardigheid examen moet een proefschrift te schrijven.

Onze studenten hebben ook de kans om te profiteren van het Erasmus uitwisselingsprogramma en studie te nemen voor een semester in een van de Europese landen.

Head of Business Administration afdeling is Cagri BULUT, Ph.D.

Vereisten voor de PhD-programma

Vereisten voor PhD-programma studenten aanvaarding zijn vermeld in Yasar University's Graduate Onderwijs, Opleiding en Examenregeling, artikel 4 / b, 5, 6 en 7.

Voorwaarden en eisen voor PhD. Toepassing:

  • Master of Science / Bachelor diploma - Het bewijs van voldoende kennis van het Engels (UDS 55 min.) - Master of Science / Bachelor transcript en gemiddeld eindcijfer - Om afgestudeerde onderzoek score van Ales (Min indienen. 55 voor degenen die met de Master of Science degree toegepast; Min. 70 voor degenen die met de Bachelor diploma toegepast).
  • Aanvraagformulier

Evaluatie van de kandidaten:

  • ALES: 50% - Master of Science / Bachelor transcript en gemiddeld eindcijfer: 25% - Interview:% 25 Voorwaarden met betrekking tot duur in PhD. programma zijn als volgt: a) Toegestaan ​​voltooiing duur voor PhD. programma's zijn maximaal 8 (acht) semesters voor master degree houders en 10 (tien) semesters voor houders bachelordiploma.

b) toegestaan ​​voltooiing duur voor het voldoen aan verplichte vakken zijn maximaal 4 (vier) semesters voor master degree houders en 6 (zes) semesters voor houders bachelordiploma. Degenen die niet binnen deze termijn kan voldoen aan de verplichte vakken of kan een GPA van 3,00 niet te bereiken zijn verdreven.

c) Vereiste dat zij voldoen aan verplichte vakken, slagen in vaardigheid examen en hebben hun thesis voorstel aanvaard, houders masterdiploma die hun scriptie kunnen voltooien door het einde van 8 (acht) semesters en bachelor houders die hun scriptie kunnen voltooien tegen het einde van de 10 (tien) semesters worden gegeven tot 4 (vier) semesters extra tijd op aanbeveling van de respectieve afdeling en de bevestiging van het Institute raad van bestuur.

Opleiding te volgen in:
Engels
Yasar University

Zie 5 andere vakken van Yasar University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
11,000 USD
voor het volledige programma
Op locaties
Op datum