Lees de Officiële Beschrijving

Hoeveel zal dit programma me kosten?
  • Collegegeld en kosten: $ 40.690 - Boeken en benodigdheden: $ 2600 - On-campus room & board: $ 25.530 * De bovenstaande bedragen zijn inclusief de kosten voor het gehele programma, uitgaande van een normale tijd om te voltooien. Merk op dat deze informatie is aan verandering onderhevig.


Internationale Beurzen

Internationale studenten toegelaten tot Five Towns College komen in aanmerking voor een internationale beurs variërend van $ 1.000 tot $ 10.000 USD per jaar te ontvangen. Deze beurzen zijn gebaseerd op talent en / of verdienste en zijn renumerable gebaseerd op de beurs criteria uiteengezet in de awards brief. Deze beurzen worden toegekend aan zowel de undergraduate en graduate niveau.


Welke financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar om me te helpen betalen voor dit programma?

Financiering voor dit programma zijn beschikbaar via subsidies, beurzen, leningen (federale en prive) en institutionele financieringsplannen.

  • Federale leningen - Prive onderwijs leningen - Institutionele financieringsplan


Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 2 jaar in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2012-2013, *% afgewerkt in 2 jaar.

  • Minder dan 10 leerlingen voltooide dit programma in 2012-13. Het aantal dat binnen de normale tijd klaar is ingehouden om de vertrouwelijkheid van de studenten te behouden.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Five Towns College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
40,690 USD
collegegeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019