Het innovatieve programma's aangeboden door de afdeling tot doel studenten voor te bereiden om hooggekwalificeerde professionals nodig zijn in de industrie, de overheid en de academische wereld worden.

De afdeling Computer Engineering werd Tot de gevestigde in 1993 bij de Faculteit Ingenieurswetenschappen. Een vierjarig Computer Engineering programma op basis van praktijkgerichte curriulum wordt aangeboden. De afdeling biedt ook Master of Science-en doctoraatsprogramma's in Computer Engineering. Moderne onderwijsinfrastructuur en leeromgeving ondersteunen onze missie om studiezalen over een hoog niveau computer engineering onderwijs.

De undergraduate curricula zijn ontworpen om graduades staat te identificeren, te formuleren, en problemen oplossen met behulp van technische principes. De praktijkgerichte programma's leerlingen aanmoedigen om te werken aan echte problemen en krijgen enige werkervaring. Voorts wordt verwacht dat deze programma's ondersteund met moderne computer laboratoria en geavanceerde vreemdetalenonderwijs faciliteiten te bieden aanzienlijke voordelen voor onze afgestudeerden om te werken binnen een mondiale economie en binnen een concurrerende omgeving. Afgezien van de fundemental cursussen zoals calculus en natuurkunde de enginering cursussen opgenomen in de curricilum zijn logisch ontwerp, microproccessors, computerarchitectuur, programmeertalen, discrete structuren, databases, besturingssystemen, computernetwerken en comoputer graphics. Sommige keuzevakken zoals beeldverwerking, neurale netwerken, e-commerce, geografische informatiesystemen ook aangeboden aan het curriculum te verbeteren.

Opleiding te volgen in:
Engels
Yasar University

Zie 5 andere vakken van Yasar University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
11,000 USD
voor het volledige programma
Op locaties
Op datum